pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Дід Мороз та БФ «Небайдужі серця» завітали на Новий рік в ДКУ «Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів»

Новорічні свята - найулюбленіші свята для усіх діточок. Саме в ці дні, усі діти світу щиро чекають на подарунки під ялинкою від Діда Мороза, пишуть йому листи з побажаннями та вірять в святкові дива, які трапляються під Новий Рік.

Напередодні Нового Року до Благодійного Фонду «Небайдужі серця» звернулась директор ДКУ «Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в Житомирський області Дорошенко Л. І. з проханням подарувати діткам Новорічне свято, про яке вони так мріють. В цьому реабілітаційному центрі проживає 78 дітей-інвалідів і ще 68 дітей проходять реабілітацію. Кожна дитинка з вірою та надією на диво, написала та намалювала листа до Діда Мороза, про те, який подарунок вона хоче отримати на Новий Рік.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з турботою і теплом віднеслися до побажання кожного малюка. Зібравши необхідну суму, волонтери благодійного фонду закупили новорічні подарунки, солодощі, ялинки та прикраси. Подарунки, про які діти мріяли та написали у своїх листах Діду Морозу були вручені на Новорічному вогнику, який відбувся в школі-інтернаті. Всі діти та їх батьки були вражені та приємно здивовані, коли усі бажання дітей були виконані! Саме в таку мить дітки вірять в справжнє диво.

Новий Рік для дітей, які знаходяться в інтернаті це не просто свято, а надія та сподівання на те, що чудеса все таки трапляться. Тому, не залишайтеся байдужими до тих, кому так потрібна наша турбота і кому ми можемо допомогти.

Щиро дякуємо кожному хто прийняв участь у зборі коштів для здійснення дитячих бажань!

Похожие пресс-релизы