pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Бренд Stella Artois організував у Києві допрем’єрний показ фільму «Спогади про майбутнє»

11 червня у прокат вийшов новий шедевр британського кінематографа – фільм «Спогади про майбутнє», який знято за мотивами мемуарів письменниці Віри Бріттейн. У Києві першими побачити картину мали змогу гості допрем’єрного показу, який був організований офіційним партнером Міжнародного канського кінофестивалю – брендом Stella Artois.

«Розділені війною… з’єднані любов’ю», – так звучить слоган мелодрами Джеймса Кента, у якій розповідається історія життя молодої жінки під час Першої світової війни. В основу сценарію покладено найвідоміші спогади про той бурхливий час, написані англійкою Вірою Бріттейн. Письменниця втратила на фронті багатьох близьких людей. Не бажаючи залишатися осторонь, вона спочатку працювала медсестрою в Англії, а потім у Франції.

Драматичну історію про те, як війна зруйнувала мрії, юність та першу любов дівчини, прикрасила достойна акторська гра кращих представників легендарної британської драматичної школи. Кіт Харингтон, Терон Еджертон та інші вражаюче впоралися із режисерською задачею, а акторці шведського походження Алісії Вікандер вдалося передати на екрані всі переживання головної героїні.

Подивитися британський антивоєнний фільм у кінотеатрі «Україна» зібралося чимало відомих в українській столиці гостей. На допрем’єрний показ за підтримки легендарного бельгійського пива Stella Artois прийшли телеведучі Геннадій Попенко, Олександр Скічко та Соломія Вітвіцька, модні дизайнери Лілія Пустовіт та Ганна Бублик, а також ресторатор Микола Тищенко і співачка Світлана Тарабарова.

«Бренд Stella Artois чимало років виступає офіційним спонсором Канського і Одеського міжнародних кінофестивалів та підтримує кіноподії в Україні, включаючи прокат шедеврів кінематографу. Саме тому до виходу на великий екран такої драматичної та актуальної нині картини «Спогади про майбутнє» ми організували її допрем’єрний показ. Та водночас познайомили кіноманів із числа прихильників Stella Artois із новим «кіно»-дизайном банки бельгійського пива, присвяченим фестивалю у Каннах», – говорить Дар’я Селінна, старший бренд-менеджер ТМ Stella Artois, компанії САН ІнБев Україна.

Інформаційна довідка:

Stella Artois® є частиною бельгійської традиції пивоваріння, створеної в 1366 році. Це бельгійське пиво №1 у світі. Воно представлено у більш ніж 80 країнах. Stella Artois® – пиво низового бродіння, світле пльзінске. Воно втамовує спрагу, має середній солодовий запах та післясмак з легкою кислинкою, даруючи багатий смак та натяк на гіркоту. Stella Artois® найкраще подавати при температурі +3-5°C в унікальному келиху Stella Artois® відповідно до 9-крокового ритуалу розливу, щоб гарантувати ідеальне враження від цього золотого стандарту пива. Відвідайте сайт www.stellaartois.com для отримання додаткової інформації.
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Компанія «САН ІнБев Україна», усвідомлюючи свою відповідальність перед суспільством, послідовно прищеплює культуру споживання пива в Україні. «САН ІнБев Україна» виступає за те, щоб відповідальне споживання пива довгі роки приносило людям задоволення, не спричиняючи при цьому жодної шкоди їх здоров’ю.

Похожие пресс-релизы