pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВОЛЯ відкрила в Запоріжжі перший у Східній Україні концептуальний Центр сучасних технологій

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ відкрила в Запоріжжі Центр сучасних технологій (ЦСТ). У ньому реалізовано нову концепцію спілкування з клієнтом, яка передбачає не тільки надання абонентам консультацій, а й тестування інноваційних послуг, і навіть розваги.
Новий ЦСТ розташований у центрі міста на пр. Леніна, 186. Тут кожен відвідувач може ознайомитися з новітніми технологіями і продуктами компанії, підключитися до послуг, придбати необхідне обладнання. У приміщенні також є безкоштовний безпровідний доступ в Інтернет (Wi-Fi).
Згідно з міжнародними стандартами приміщення ЦСТ має п'ять основних зон: обслуговування, демонстрації, тестування та перевірки обладнання, самообслуговування (кіоск IBOX і доступ до порталу «Мій кабінет»), а також розваг. У дизайні інтер'єру використовуються корпоративні кольори ВОЛІ.
Такий підхід прискорює процес обслуговування клієнтів, роблячи його приємнішим і значно скорочуючи час очікування.
− Запоріжжя − індустріальна столиця країни й одночасно одне з ключових міст нашої компанії у Східній Україні. Тому місто має повне право користуватися інноваціями ВОЛІ. Минулого року ми інвестували в інновації в Запоріжжі близько 18 мільйонів гривень. Значна частина цих коштів пішла на розвиток нових технологій у сфері клієнтського сервісу. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому, пропонуючи досконаліший, індивідуальний підхід до абонента й сервіс європейського рівня, − зазначив генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.
У Центрі сучасних технологій абонентів обслуговують п'ять консультантів. Впроваджено сучасну електронну система керування чергою.
З відкриттям нового ЦСТ в Запоріжжі 22 липня припинив свою роботу Центр обслуговування і продажів компанії по вул. Перемоги, 65.
Процес модернізації своїх Центрів обслуговування і продажів в Центри сучасних технологій ВОЛЯ почала восени 2014 року з міста Українка Київської області. Сьогодні ЦСТ нового формату працюють також у Києві і Львові.
Спеціальні пропозиції до відкриття Центру сучасних технологій
Спеціально до відкриття ЦСТ в Запоріжжі ВОЛЯ проводить розіграш планшетного комп'ютера iPad Mini. До участі в ньому запрошуються нові й наявні абоненти компанії, які з 23 до 26 липня включно відвідають новий Центр сучасних технологій.
Щоб взяти участь у розіграші iPad Mini, необхідно підключити телебачення та/або Інтернет ВОЛІ або внести передоплату за послуги за 3 місяці, а далі заповнити анкету учасника розіграшу. Детальну інформацію про розіграш буде опубліковано на сайті ВОЛІ і в самому ЦСТ. Ім'я переможця буде визначено 6 серпня за допомогою сервісу random.org.
Нові абоненти ВОЛІ можуть підключити послуги компанії й користуватися ними зі знижкою до 75% протягом максимум шести місяців, а наявні − отримати знижку до 60% вартості послуги «ТБ + Інтернет».

ВОЛЯ в Запоріжжі
2008 − прихід ВОЛІ в Запоріжжя.
2011 − запуск цифрового телебачення.
2012 − впровадження телебачення високої чіткості (HDTV), значне розширення присутності ВОЛІ в Запоріжжі.
2013 − пропозиція послуги інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD».
2014 − запуск технології EuroDOCSIS, початок масштабної модернізації телекомунікаційної мережі.
2015 − завершення модернізації мережі, відкриття Центру сучасних технологій.

Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Похожие пресс-релизы