pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Швидкісний інтернет від Укртелекому тепер і на висоті 500 м над рівнем моря

Укртелеком підвів оптику до гірськолижно-туристичного комплексу «Мигово», розташованого в Чернівецькій області

Нещодавно оператор побудував оптичний канал передачі даних зі швидкістю 100 Мбіт/c до гірськолижно-туристичного комплексу «Мигово» (ГТК «Мигово»). Партнер використав цей канал для забезпечення високошвидкісним інтернетом своїх відвідувачів. Точки доступу Wi-Fi наявні на всій території комплексу.

З початку року вже понад 4 тисячі гостей ГТК скористалися інтернетом, наприклад, для оперативного розміщення фотографій з відпочинку в соцмережах тощо. Доступ до інтернету через Wi-Fi може входити у вартість проживання. Крім того, безкоштовний інтернет є у ресторані «Гетьман», холі готелю «Карпатська Вежа». Інший варіант – відвідувачі мають можливість скористатись платним Wi-Fi.

У літній період для прихильників активного відпочинку діє спеціальна програма, яка передбачає відвідування різноманітних екскурсій, риболовлю, пейнтбол, а також відпочинок у басейнах.

ГТК «Мигово» розташовано в горах на висоті 500 м над рівнем моря біля підніжжя мальовничих вершин Буковинських Карпат – Кичера та Стіжок. Неподалік розташовано урочище Солонець, відоме своїми цілющими мінеральними водами. На території комплексу функціонують два канатних витяги, «траса сноутюбу», льодовий майданчик, 4 готельні комплекси, хостел, конференц-зала, ресторани та 2 басейни, що працюють влітку. Відстань до ГТК «Мигово» з Чернівців складає лише 60 км.

Похожие пресс-релизы