pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Золоті піски» села Приморське отримали нове життя в рамках програми «Будуймо ЕКО Україну разом!»

У селі Приморське Кілійського району Одеської області завершилося втілення екологічного проекту «Золотим піскам» України – чисте майбутнє!». Він став сьомим реалізованим проектом у всеукраїнській програмі «Будуймо ЕКО Україну разом!», заснованій екобрендом «Чернігівське». 2 травня 2016 року в присутності місцевих жителів, громадських активістів і представників місцевого самоврядування були урочисто підведені підсумки багатомісячної роботи і представлені її переконливі результати.
На думку місцевого еколога Наталії Іванової, автора і керівника цього проекту, екосистема невеликого села на Чорноморському узбережжі Дунайського біосферного заповідника не справлялася з антропогенним навантаженням – до 60 000 відпочивальників на рік – і вимагала втручання екоактивістів.
У рекреаційній зоні Приморського встановили більше 20 сміттєвих баків, 4 навіси від сонця, 6 кабін для переодягання, інформаційні стенди та дороговкази туристичних напрямків. Спецтехніка розчистила і вирівняла кілометрову ділянку пляжу, не порушивши екологічного балансу місцевості. Два громадських суботника з прибирання прибережної зони від сміття та інформаційна кампанія серед місцевих і відпочивальників сприятимуть більш відповідальному ставленню до природокористування.
У реалізацію проекту екобренд «Чернігівське» інвестував 135 436 гривень. Гроші пішли на закупівлю обладнання, роботу спецтехніки, підготовку інформаційних матеріалів. В екологічних акціях брали участь місцеві жителі, а Громадська організація «Об'єднання фахівців-екологів «Маре Ліберум» підготувала інформаційну кампанію.
Жебріянська коса, біля якої лежить село Приморське, славиться «золотими» пісками, аналогічними знаменитим піскам болгарських курортів. Тут гніздяться чайки і пелікани, ростуть червонокнижні орхідеї. Мета екопроекту – не тільки поліпшити інфраструктуру, але і підвищити екосвідомість місцевого населення і туристів. Керівник проекту Наталія Іванова та екологічні активісти вважають, що поєднати комфорт відпочинку і шанобливе ставлення до природи – це реально.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Ірина Кальницька
Моб.: +38 050 3311891
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Аліна Громова
Моб.: +38 067 4075635
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Похожие пресс-релизы