pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Лілія Лазепко знову визнана кращим керівником банківської операційної сфери в Україні

За результатами п'ятого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб» спільно з журналом «Новое время», Лілія Лазепко, член правління АТ «ОТП Банк», яка очолює операційну діяльність і IT, стала переможницею в номінації «Кращий операційний директор банку».
Це вже не перша перемога пані Лазепко в даній номінації - в 2014 році представники банківської спільноти також високо оцінили успіхи колеги і передали цю нагороду їй.
Цього року претенденти в номінації «Кращий операційний директор» відбиралися за результатами голосування представників банків, які взяли участь в анкетуванні дослідження «50 провідних банків України». В результаті, Лілія Олегівна була названа кращою з 10 претендентів на це звання.
Головними операційними проектами, реалізованими в ОТП Банку в 2015 році стали оновлення програмного забезпечення для обслуговування платіжних карток клієнтів, а також перехід на нову систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб і подальший розвиток її функціоналу.
«Один з основних пріоритетів розвитку нашого банку - це впровадження найбільш технологічних і сучасних технічних рішень для забезпечення максимальної автоматизації та спрощення процесів як усередині банку, так і при обслуговуванні наших клієнтів, для подальшого підвищення операційної ефективності банку. Ми почали свої перші проекти в цьому напрямку ще 8 років тому і безперервно вдосконалюємося», - коментує Лілія Лазепко.
Експертами та колегами були високо оцінені керівники ОТП Банку - Голова Правління Тамаш Хак-Ковач став срібним переможцем в номінації «Кращий ТОП-менеджер банку». А Тарас Проць посів 2-е місце серед кращих фінансових директорів.
Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.
Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы