«Український фонд соціальних перетворень» презентував програму менторської підтримки

17 червня в «Счастье HUB» відбулася презентація ГО «Український фонд соціальних перетворень» та програми менторської підтримки підприємців-початківців.
Теоретичні знання потребують засвоєння на практиці та підвищення кваліфікаційного рівня як спеціаліста у певній з професійних сфер. Саме тому організатори – засновники фонду Тетяна Петракова та Світлана Олєйнікова, запустили програму менторської підтримки підприємців-початківців, яка включатиме в себе стажування та переймання досвіду в передових фахівців обраної сфери професійної діяльності (починаючи від бізнес-напрямків і закінчуючи творчими).
Протягом трьох-п’яти тижнів стажування у рамках програми менторської підтримки підприємців-початківців, підприємці зможуть отримати практичні навички безпосередньо на місці роботи ключових експертів. Вони пліч-о-пліч будуть разом створювати новий продукт, реалізовувати ідеї і т.д.
Тетяна Петракова, голова «Українського фонду соціальних перетворень» констатувала: «Ми не політики, оскільки спочатку робимо, а не говоримо. Саме тому девіз нашого фонду – це практичні рішення та конкретні дії
«Програма менторської підтримки відома в усьому світі як один з ефективних способів підтримки та розвитку підприємницької діяльності. Як відомо, жоден успішний досвід не залишається без уваги. Саме тому ми вирішили почати впровадження менторської підтримки в нашій країні задля становлення малого та середнього бізнесу, які також впливають на економіку країни».
Організатори заходу наголошують на тому, що Україні слід запозичити досвід інших країн стосовно інституту бізнесу шляхом створення етики підприємництва, розробки стратегії стосовно реалізації бізнес-ідей. Ці та інші теми неодмінно будуть висвітлюватися на майстер-класах в рамках впровадження програми менторської підтримки під патронатом ГО «Український фонд соціальних перетворень». Партнером заходу виступив засновник компанії ГК «Каштан 2000», Сергій Позняк!