pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Стартував відбір на освітній проект «Кращі з Укртелекомом 2016»

Направити анкету для участі у проекті необхідно до 15 вересня 2016 року. Успішне проходження програми гарантує стажування з можливістю подальшого працевлаштування в компанії.

1 вересня 2016 року стартував відбір на участь в освітньому проекті «Кращі з Укртелекомом», який проводиться у Харкові, Києві, Львові, Дніпрі та Одесі. Всього планується залучити до програми понад 110 студентів та випускників вищих навчальних закладів.

«Минулого року ми вперше провели проект одразу в п’яти містах України та залишилися задоволеними результатами. Для участі у проекті відібрали 85 ініціативних учасників, більше половині з них було запропоновано пройти стажування. В результаті, 11 з «кращих» офіційно працевлаштовані в Укртелекомі. Іншими словами – для цих молодих фахівців наша компанія стала першим місцем роботи», – поділилася Тетяна Петрук, HR-директор Укртелекому.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі до 15 вересня 2016 року включно необхідно заповнити анкету та направити – подробиці є на сайті Укртелекому. Як і раніше, перевагу буде надано молодим людям, що розділяють цінності компанії та пов’язують своє майбутнє з телекомунікаційною сферою.

Нагадаємо, що в березні 2016 року проект «Кращі з Укртелекомом» став частиною Українського Пакту заради Молоді-2020. Основна його мета – сприяти створенню щонайменше 100 партнерств між бізнесом та освітнім сектором, а також забезпечити до 2020 року 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді.

«Кращі з Укртелекомом» – це п’ятитижнева освітня програма, що розрахована на студентів 3-5 курсів, а також випускників вищих навчальних закладів. До участі у конкурсному відборі запрошуються молоді фахівці в галузі телекомунікацій, загального менеджменту, IT, фінансів, продажів та ін. В рамках проекту учасники познайомляться з діяльністю Укртелекому, а також отримають знання з проектного управління, роботи у команді, ефективної презентації та ін. Всю цю нову інформацію молодь одразу ж використовує на практиці. Так, протягом всього періоду учасники працюють у командах над власними проектами, які потім захищають перед топ-менеджметом компанії. Майстер-класи для студентів проводять найкращі тренери Укртелекому. Крім того, під час проекту учасники мають можливість поспілкуватися з керівниками різних підрозділів компанії.

Похожие пресс-релизы