pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк розвиває мережу своїх відділень у Кривому Розі

Продовжуючи активний розвиток мережі, Діамантбанк відкрив ще одне відділення у Кривому Розі за адресою: вул. Свято-Миколаївська, 97-Б. Шосте представництво банку вже розпочало роботу.

Відділення ПАТ «Діамантбанк» №7 у Кривому Розі надаватиме банківські послуги юридичним і фізичним особам: розрахунково-касове обслуговування, здійснення грошових переказів, валютно-обмінні операції та операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.

Обслуговування клієнтів здійснюватиметься з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години та в суботу з 9:00 до 16:00. Фахівці відділення надаватимуть всю необхідну інформацію про послуги банку і допоможуть обрати оптимальний банківський продукт, який відповідатиме індивідуальним потребам клієнта.

Відкриття нового цільового відділення – черговий етап у реалізації запланованої стратегії регіонального розвитку Діамантбанку. На сьогодні мережа представництв банку налічує 98 відділень по всій території України.

Ознайомитись із повним списком дирекцій і відділень можна на сайті Діамантбанку або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером: 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы