pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Безлімітний мобільний інтернет тепер в нових тарифах «Київстар Все разом»

З 7 листопада 2017 року лідер телеком-ринку України запускає нову лінійку тарифів «Київстар Все разом» з безлімітним 3G, «Домашнім інтернетом» та «Домашнім ТВ», які тепер ще дешевші.
«Київстар Все разом» – це унікальний продукт. Ми пропонуємо всі свої телеком-послуги в одному пакеті, з одним рахунком на оплату та однієї великою знижкою! Зараз ми зробили тарифи ще краще: як по наповненню, так і за ціною, щоб дати можливість користуватися простими, зрозумілими і недорогими послугами ще більшій кількості українців», – коментує Максим Купко, керівник напрямку FTTB Київстар.
Головні переваги нових тарифів:
1. Вартість пакета послуг: мобільний зв'язок, «Домашній інтернет» та «Домашнє ТБ» – від 110 до 155 гривень;
2. Знижка на всі послуги складе 50% незалежно від тарифу;
3. «Домашнє ТБ» у всіх тарифах тепер в подарунок;
4. Збільшена швидкість фіксованого інтернету – 100 Мб/c для всіх;
5. У тарифі «Все разом. Екстра» – безлімітний мобільний інтернет без обмежень трафіку.
Нова лінійка тарифів включає «Все разом. Плюс», «Все разом. Смарт» та «Все разом. Екстра».
У тарифі з максимальним наповненням – «Все разом Екстра» – «Домашній інтернет» та «Домашнє ТБ», необмежені дзвінки в мережі Київстар, 300 хвилин для дзвінків на мережі інших мобільних операторів і безлімітний мобільний інтернет без обмежень.
У тарифах «Все разом. Плюс» і «Все разом. Смарт» – необмежені дзвінки в мережі Київстар, 50 і 100 хвилин для дзвінків на мережі інших мобільних операторів, 3 Гб і 6 Гб мобільного інтернету відповідно, нетарифіковані соціальні мережі й додатки, у тому числі і Youtube*.
Уперше тарифи «Київстар Все разом», які об'єднують послуги мобільного зв'язку, фіксованого інтернету та телебачення, були представлені в листопаді 2016 року. Це унікальний для України комплексний продукт, який пропонує абонентам Київстар доступ до трьох послуг з простим керуванням та оплатою з одного рахунку. Уже зараз послугою користуються більше 100 тисяч абонентів, переконавшись у її зручності.
Детальну інформацію про умови нових тарифних планів можна знайти на офіційному сайті компанії в розділі «Все разом».
* Дата-трафік у додатку Youtube не тарифікується у тарифі «Все разом. Смарт».

Довідка про Київстар

Київстар - український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, в тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв'язку.
Акціонери Київстар - міжнародна група VEON Ltd. (раніше - VimpelCom ltd), офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк та (Euronext), Амстердам.
Київстар вже 20 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків і одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За весь час роботи в Україні Київстар перерахував до бюджету країни більше 50 млрд грн у вигляді податків, а також інвестував в розвиток телекомунікацій понад 35 млрд грн.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected], www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы