ОТП Банк і Vodafone Україна об’єднали платіжний засіб та програму лояльності у Vodafone Bonus Card

ОТП Банк спільно з лідером вітчизняного телекомунікаційного ринку – компанією Vodafone Україна – розробили нову ко-бренд картку Vodafone Bonus Card, яка об’єднує в собі функції платіжного засобу, кредитного інструмента та програму лояльності з подарунками та бонусами за повсякденні транзакції.
Перш за все, Vodafone Bonus Card – це кредитна картка, що забезпечує терміновий і зручний доступ до коштів понад залишку на рахунку та надає:
• до 55 днів пільгового періоду;
• до 8% кеш-беку за розрахунки;
• щомісячне зняття готівки без комісії.
Vodafone Bonus Card – це платіжна картка Visa Gold з можливістю безконтактних платежів Visa Pay Wave, що оснащена на вибір: магнітною стрічкою або чіпом, передбачає безкоштовне оформлення та обслуговування картки протягом 1-го року користування та до 12 місяців розстрочки з кредитним сервісом «Скибочка».
І, звичайно, Vodafone Bonus Card – це спільний продукт двох потужних брендів, що здатен запропонувати своїм користувачам переваги користування обома з них завдяки спільній програмі лояльності, що передбачає:
• прив’язку картки до сервісу Vodafone Pay, що дозволяє здійснювати розрахунки лише за допомогою мобільного телефону;
• нарахування бонусів за кожен розрахунок карткою та їх обмін на подарунки програми лояльності Vodafone Bonus;
• 12 ГБ 3G Інтернету в подарунок при відкритті картки;
• 1 000 бонусів додатково в перший місяць;
• 1 200 бонусів додатково протягом року;
• удвічі більше бонусів у Vodafone Pay.
«Аби наші клієнти отримували максимум від невід’ємних фінансових аспектів повсякдення, ми знаходимось у постійному пошуку способів розширення можливостей банківських інструментів. Погодьтеся, ко-бренд продукт з лідером вітчизняного телекомунікаційного ринку – компанією Vodafone Україна, послугами якої користується більше 20 мільйонів українців – найкраща нагода доставити максимум переваг широкому колу клієнтів», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».
Замовити картку можна на сайті банку без відвідування відділення, на сайті Vodafone та у мобільному додатку My Vodafone, а також за телефоном 0 (800) 50 47 17 (не тарифікується).
Більш детальну інформацію можна отримати цілодобово в Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном 044 490-05-26, 044 290-92-36, або написавши на e-mail [email protected].

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Vodafone - одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, яка надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами 49 країн і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 19 ринках. За станом на 30 червня 2017 року Vodafone надає послуги 523,5 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 18,5 мільйонам користувачів фіксованого інтернету.
Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com