pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Профільним комітетом верховної ради підтримано продовження мораторію на продаж землі до 2019 року.

Прес-служба Верховної Ради України повідомляє що до 1 січня 2019 року комітетом з питань аграрної політики та земельних відносин підтримано законопроект про продовження мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення.

Цей законопроект рекомендовано прийняти за основу як закон депутатами Верховній Раді. Рішення підтримали 17 народних обранців.

Нагадаємо що до парламенту відповідний законопроект було подано 30 листопада.

Сім народних депутатів стали ініціаторами даного проекту :Валерій Давиденко, Микола Люшняк, Іван Рибак, Андрій Кіт ("Блок Петра Порошенка"), Олег Кулініч (група "Партія Відродження") Артем Вітко ("Радикальна партія") й Сергій Лабазюк (група "Воля народу").

Не раніше 1 січня пропонується продовжити проект закону на відчуження мораторію сільськогосподарських земель на законодавчому рівні до моменту врегулювання процедури обороту землі сільгоспризначення й розробки необхідних нормативно-правових актів.

Отже звідси можу зробити лише один висновок! Найближчим часом суттєвого здорожчання землі очікувати не варто і тому сам ринок залишиться без суттєвих коливань.

З вами був Василь Джугалик. АН «Новий Львів» - продаж нерухомості у Львові.

#новий_львів #продаж_нерухомості_львів #земельні_ділянки_сільгоспризначення #законопроект #воля_народу #партія_відродження #БПП #радикальна_партія

Похожие пресс-релизы