КРИСТАЛБАНК покращив умови іпотечного кредитування. Відтепер придбати квартиру можливо на ще більш вигідних умовах!

КРИСТАЛБАНК удосконалив діючі умови іпотечного кредитування за спільною програмою зі столичним забудовником ПрАТ ХК «Київміськбуд» - «ВІД МРІЙ - ДО ДІЙ». Відтепер стати власником нової квартири стало ще реальніше.
Наразі, умови іпотечного кредитування доповнилися зручними варіантами на вибір в залежності від фінансових можливостей та потреб потенційних покупців нерухомості.
Оновлена програма передбачає лояльні процентні ставки лише від 5% річних, гнучкі терміни кредитування (до 20 років), відсутність щомісячних комісій та низький рівень одноразової комісійної винагороди при оформленні кредиту (від 0,5% від розміру кредиту). Одночасно КРИСТАЛБАНК пропонує різноманітність умов в залежності від початкового внеску Клієнтів, а саме від 30% від вартості об’єкта нерухомості.
«На сьогоднішній день більше 120 українських родин стали власниками нових квартир, скориставшись кредитною програмою «ВІД МРІЙ – ДО ДІЙ». Наша мета створювати комфортні та лояльні умови кредитування, щоб якомога більше сімей отримали можливість придбати власну якісну нерухомість», - зазначив Голова Правління Леонід Гребінський.

Нагадаємо, що в минулому році КРИСТАЛБАНК став фаворитом номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування» у рамках щорічного IX всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017». Перемога продемонструвала, що КРИСТАЛБАНКу вдалося досягти максимальної збалансованості та прозорості в сфері іпотечного кредитування.

Дізнайтеся більше про нові умови кредитування за посиланням: https://goo.gl/MpRRLf
Консультацію щодо умов кредитування та надання документів для прийняття рішення можна отримати за телефоном (044) 590 46 63 та завітавши до Відділення ПАТ «КРИСТАЛБАНК» або Відділу продажів «Київміськбуд» за адресою: м. Київ, вул. вул. Омеляновича-Павленка (Суворова), 4/6, тел.