Якість продукції ТМ «Олком» відзначена премією «Бренд Року 2019»

Експертне журі Всеукраїнського бізнес-конкурсу «Бренд Року» відзначило продукцію ТМ «Олком» премією «Прорив року» у категорії «Продукти харчування».
Виробник продукції під цією торговою маркою - легендарний Киïвский маргариновий завод, який цього року святкує 70-річчя і зараз працює у складі групи компаній «Олком». Свого часу підприємство першим в Україні почало випускати майонез і здобуло репутацію «фабрики інновацій» у своїй галузі.
Бренд «Олком» також має вже 20-річну історію й чималу колекцію нагород формату «кращий товар» і «краща торгівельна марка». Його продуктова лінійка безперервно оновлюється, як з точки зору смаків і харчової цінності, так і з точки зору дизайнерських рішень.
Саме за ефективну та послідовну інноваційну політику журі «Бренду року» у 2019 р. присудило перемогу ТМ «Олком».
«Технологічне вдосконалення та інновації на виробництвах дозволили підприємству запропонувати продукти, якість яких підтверджена сертифікатами відповідності Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. Серед наших найбільших досягнень - запуск 13-ти low-trans жирів європейської якості. Використовуючи їх у виробництві в якості сировини, наші партнери з інших галузей харчової промисловості (кондитерської, молочної), матимуть змогу просувати свою продукцію за кордоном. А в категорії споживчих товарів ми пишаємося тим, що популярний бутербродний маргарин «Зранку до сніданку!» ТМ «Олком» став першим українським продуктом у своїй категорії, який отримав згадані сертифікати відповідності нормативам і стандартам якості ЄС і США», - розповів про проривні інновації «Олком» Юрій Євенко, голова правління ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Довідково.
Всеукраїнський бізнес-конкурс «Бренд Року» — престижний бізнес-конкурс, в рамках якого протягом вже 20 років присуджується однойменна премія. Щорічно експертне журі обирає та відзначає нагородами провідні компанії та їхню продукцію.

ТМ «Олком» — широко знаний український бренд майонезів, маргаринів, гірчиці та олії. Відповідна продукція випускається на ПрАТ «Киïвський маргариновий завод», який входить до складу групи компаній «Олком» разом із ТОВ «Київський маргариновий завод» (торгівельний дім групи) та ПП «Рута-К». Київський маргариновий завод веде свою історію з 1949 р. і є одним з найбільш відомих підприємств столиці України.
Новітні технології на базі встановленого на підприємстві обладнання провідних виробників Німеччини та Франції у поєднанні з багаторічним досвідом дозволили «Олком» увійти до ТОП-100 найдорожчих брендів України. Обсяг виробництва продукції за підсумками 2018 р. перевищив 17 тисяч тон, а бренд має міцні ринкові позиції у товарних категоріях маргаринів, майонезів, гірчиці, олії. За обсягами переробки олії група компаній «Олком» входить до ТОП-10 найбільших вітчизняних виробників цього продукту.
Асортимент кінцевої продукції КМЗ складається з товарних позицій як для промислових споживачів В2В-сегменту, так і для кінцевих споживачів В2С-сегменту. Бренд представлений у всіх каналах збуту продуктів харчування, зокрема у провідних торгівельних мережах. У 2019 році група компаній «Олком» планує збільшити обсяги випуску продукції, а також розширити канали дистрибуції для зміцнення своєї присутності на українському та міжнародних ринках, зокрема в країнах Європейського Союзу, Африки та Азії.