Bolt припиняє співпрацю з власниками «євроблях»

Компанія Bolt завжди піклувалася про якість надання послуг, проте до недавнього часу на платформі Bolt не існувало обмежень для авто з європейськими номерними знаками. Обмеження стосувалися лише року випуску, марки, моделі, року реєстрації та зовнішнього вигляду транспортного засобу. Наприклад, у Києві з моменту запуску сервісу не допускалися до здійснення поїздок із Bolt автівки марки Daewoo Lanos. Починаючи із 24 травня 2019 року приєднатися до Bolt зможуть лише водії розмитнених авто з українськими номерами.

«Це стало стратегічно важливим рішенням. І ми впевнені в тому, що відмова від співпраці з водіями нерозмитнених автомобілів допоможе нам поліпшити сервіс і зробити його надійнішим. Наша компанія завжди приділяла особливу увагу дотриманню правил і вимог закону, а належне оформлення автомобіля ? найважливіше з них», ? коментує регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

Інформація про Bolt

Компанія Bolt (раніше відома як Taxify) ? провідна європейська платформа для замовлення поїздок. Її мета ? зробити пересування містом більш простим, швидким і надійним.

Компанію Bolt заснував Маркус Вілліг у 2013 році. Вона стала найбільш швидкозростаючою платформою для організації поїздок в Європі й Африці. Її інвестори ? Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital і співзасновник TransferWise Таавет Хінрікус.

У Bolt ? 25 мільйонів клієнтів у більш ніж 30 країнах світу: www.bolt.eu

Про CEO

Маркус Вілліг ? засновник і CEO компанії Bolt (колишньої Taxify). Він створив платформу в 2013 році у 19-річному віці разом із братом Мартіном, який працював у Skype. Маркус був відзначений у рейтингу Forbes Європа «30 до 30» як наймолодший CEO та засновник мільярдної компанії в Європі.