pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сьомий сезон всеукраїнського освітнього проекту «Кращі – з Укртелекомом»

Триває відбір студентів ВНЗ на участь у сьомому сезоні всеукраїнського освітнього проекту «Кращі – з Укртелекомом»: спеціалісти проводять телефонні інтерв'ю, а тренери готуються до зустрічі з молодими фахівцями

Освітній проект «Кращі – з Укртелекомом» проводиться для студентів ВНЗ Києва, Харкова, Львова, Дніпра та Одеси. Його розроблено таким чином, щоб познайомити студентів з телекомунікаційним ринком, надавши їм максимально можливу інформацію щодо роботи національного оператора зв’язку. Крім того, під час проекту його учасники отримають знання із проектного менеджменту та підвищення своїх особистих «soft skills».

За шість сезонів проект зібрав чимало заявок від студентів, з яких було відібрано понад 400 учасників, що мали можливість вчитися у бізнес-тренерів та ТОП-менеджерів компанії. За період існування проекту «Кращі – з Укртелекомом», своє перше робоче місце в компанії отримали понад півсотні студентів, що успішно пройшли програму стажування. Стажування триває від 3 до 6 місяців.

Протягом чотирьох тижнів учасники проходять майстер-класи з основ телекомунікацій, особистої ефективності, проектного менеджменту, ефективної роботи в команді, продажів та публічних виступів. Крім цього, HR-команда компанії надає студентам рекомендації щодо старту кар’єри, ідеального резюме та успішної співбесіди. На п’ятому тижні учасники розробляють в командах проекти, які мають за мету зробити нашу компанію ще КРАЩОЮ. Свої ідеї проектів команди захищають у фіналі освітнього проекту перед ТОП-менеджментом компанії. Найкращі учасники після закінчення навчання приймаються на оплачуване стажування до компанії.

Дізнатися більше про проект можна за посиланням.

Похожие пресс-релизы