Керуюча патнерка Linkos Group увійшла до рейтингу "ТОП-25 найуспішніших бізнес-леді України".

Олеся Линник, авторка програма M.E.Doc та керуюча партнерка компанії Linkos Group, увійшла до рейтингу “Власть денег” — ТОП-25 найуспішніших бізнес-леді України.

Вона стала однією з 25-ти жінок, котрі зуміли домогтися у своїй справі видатних результатів. Критеріями для відбору були:

• динамічний розвиток бізнесу під керівництвом жінки (“Растущий тренд”);
  • успішне керівництво компанією (“У всех на устах”);
  • активне зростання у своєму сегменті (“Самый сильный бренд”);
  • використання інновацій і т. п. (“Прогрессивный прорыв”).

Наприкінці року ЗМІ традиційно підбивають підсумки бізнес-активності — успішності та результативності топменеджерів, які стоять біля керма українського бізнесу! За цими показниками бізнес-видання складають рейтинги найуспішніших людей та компаній, які зробили вагомий внесок не лише у процвітання власної справи, а ще й позитивно вплинули на життя суспільства!

Більш детально про роботу та особистості найуспішніших жінок у бізнесі України — читайте тут: