pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У травні на Discovery Channel «Пункт призначення: Втеча»

Глядачі подорожують світом завдяки спеціальному розкладу програм.

Київ, 11 травня 2020 – У травні Discovery Channel представляє цикл програм, які допоможуть глядачам подорожувати світом залишаючись у затишку своїх будинків, об'єднаних під брендом «Пункт призначення: Втеча». Втікайте від карантинних буднів до парких джунглів чи крижаної Аляски — канал Discovery Channel перенесе пристрасних шанувальників пригод з власних віталень до різних куточків світу за допомогою спеціальної добірки програм про Аляску, подорожі, історії з дикої природи.

Згідно з новим позиціонуванням каналу «Ми робимо світ ближчим до тебе», сплановано тригодинний блок передач про пригоди та виживання, яки продовжують передачі про подорожі, щодня з понеділка по п’ятницю, та спеціальні програми у вихідні.

• Залізниця Аляски (понеділок - п’ятниця, 12:40 EET) — Серіал показує, як екіпажі потягів боролися з постійною загрозою смертельних лавин, замерзання та небезпечною дикою природою щоб зберегти цю життєво важливу лінію. Залізничники долають різні труднощі: гігантськи бурульки, замерзлі перемикачі та зламаними рейки.

• Аляска: Останній кордон (понеділок - п’ятниця, 13:35 EET) — серіал про епічну боротьбу людини проти природи. Чотири відважні команди прибувають у пустелю Аляски, та стикаються з сильним холодом та голодними ведмедями в той час, коли будують новий будинок у тундрі. Імерсивний і потужний, цей серіал — найкращий посібник з виживання. Завдяки приголомшливій аерофотозйомці та широким панорамам, він представляє повну, небезпечну красу крайньої межі останнього кордону Америки. Але чи можуть ці сміливі авантюристи вижити у такому суворому середовищі?

• Подорож у невідоме з Едом Стаффордом (понеділок - п’ятниця, 14:30 EET) — Ед Стаффорд вирушає маршрутами за супутниковими зображеннями найвіддаленіших місць Землі. Кожен епізод досліджує загадкове зображення, зроблене з космосу, яке показує дивні та незрозумілі позначення у віддалених місцях по всьому світу, де не ступала нога людини.

• Операція: порятунок дому (починаючи з 14 травня, понеділок - п’ятниця, 14:30 EET) — До майстра та експерта з виживання Марті Рені приєдналися дочка Місті, фермерка та син Метт, мисливець та рибалка. Вони навчають сім'ї необхідним навичкам виживання і процвітання у глушині. Натуральне господарство складається з полювання, риболовлі, садівництва, догляду за будівництвом, безпеки та розв'язання проблем, а це робота на повний день. На завершення кожного епізоду новачки вирішують, чи залишатися, чи повернутися до цивілізації.

Починаючи з 17:00, продовжуючи ідею ескапізму, тригодинний блок пригод продовжують деякі найпопулярніші телевізійні шоу про подорожі з портфоліо Discovery. На глядачів чекають дві години дослідження найвидатніших місць світу.

• Будинки на воді — Ви мріяли жити на пляжі чи мати басейн у дворі? Ну, цього було недостатньо для власників цих будинків! У дивовижних водоймах ми завітаємо всередину, та об'їдемо навколо деяких найкрутіших будівель на воді в Америці. Подивіться, що буває, коли поєднується творчість, винахідливість та багато H2O! Від котеджу, оточеного морем, до особняка, оточеного ровом, телеведуча Ребекка Будіг досліджує дивовижні будинки, де головна тема — вода.

• Готель. Місія неможлива — Переможець отримує все в цьому шоу, де чотири готелі змагаються за приз 25 000 доларів. Чотири власники готелів ночують у готелях один одного та присуджують бали за свій досвід. Перемагає готель з найбільшою кількістю очок.

• Незвичайні заміські будинки — Шоу «Незвичайні заміські будинки» надає глядачам повний доступ до самих розкішних, унікальних, захоплюючих будинків для відпочинку у всьому світі.

• Легендарні місця — Джош Гейтс вирушає в дивовижну подорож до найбільш забудованих місць планети. Він занурюється в легенди, які зробили відомими ці інтригуючі місця та досліджує їх зі своєї унікальної точки зору.

Оскільки темою травня є втеча та екстремальний досвід, Discovery Channel продовжить випускати культові серіали та епізоди, такі як 4 сезон «Золота лихоманка: слід Паркера» (з 26 травня, 20:00 EET) та «Голі та налякані: Наодинці»: (Починаючи з понеділка, 18 травня, 21:00 EET).

Похожие пресс-релизы