Вебінар з демонстрацією сервіса ЕТТН

15 травня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар “Сервіс ЕТТН. Практичний кейс для роботи у веб-інтерфейсі та інтегровано” з демонстрацією роботи сервісу.

Спікерами вебінару виступили Євген Тромбола, Директор департаменту впровадження інноваційних рішень EDIN, Дмитро Гончаров, Бізнес-аналітик департаменту впровадження інноваційних рішень EDIN, Максим Юрченко, Інженер-програміст EDIN. Демонстрацію сервісу з ЕТТН від EDIN з практичними прикладами роботи як інтегровано,так і у власній обліковій системі провели Дмитро Гончаров та Максим Юрченко. Спеціалісти продемонстрували детальний бізнес-процес замовлення на перевезення, створення його у обліковій системі 1С, підтвердження на web, тощо. Після демонстрації Євген Тромбола підвів підсумки та відповів на ряд запитань від учасників.

До вебінару доєдналися представники логістичних компаній, рітейлу, постачальники, дистриб`ютори, а також інші спеціалісти, яких цікавить процес обміну ЕТТН.