pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Наш Сік розширює лінійку 100% соків

Впродовж останніх років ринок українських соків активно змінюється. Подібна трансформація обумовлена головним трендом сьогодення – здоровим способом життя. Українці все більше звертають увагу на якість продуктів, їх склад та користь для організму.
Говорячи про ринок соків, експерти наголошують, що у минулому році частка 100% соків значно зросла й зазначають, що подібна тенденція продовжує набирати обертів.
Враховуючи запит від споживачів та піклуючись про мільйони українських родин, бренд Наш сік, навесні 2020 року, випустив найширшу лінійку 100% соків у доступній ціновій категорії. Загалом, було представлено чотири смаки: яблучний, грушево-яблучний, овочевий та томатний.
«Зазвичай, 100% соки на 25-30% дорожче, ніж масовий сегмент сокового ринку, ми вирішили змінити подібне сегментування, - розповів директор з маркетингу Компанії «Вітмарк-Україна» Роман Лисняк. – Фактично ми створили продукт, який буде доступним для широкої аудиторії. Лінійка Наших 100% соків складається з двох фруктових смаків, у складі яких немає доданого цукру, та двох овочевих. Ця лінійка стане прекрасним доповненням до здорового харчування дітей та дорослих та ідеально підійде для людей, які раціонально використовують бюджет. Адже вартість соку у магазинах складатиме близько 24 гривень за один літр».
Наш Сік - не лише один з лідерів ринку соків в Україні, а й бренд, який був створений відповідно до українських цінностей та традицій харчування. Його якість визначається багаторічним досвідом та репутацією Одеського заводу дитячого харчування. Тож Наш Сік - це ідеальне поєднання класичних рецептур, високих стандартів якості та інноваційних технологій виробництва. Підтверджує це і гасло бренду – Добре для дітей, добре для всіх.
Виготовляється продукт переважно з локальних південних фруктів та овочів власної переробки, тому більша частина лінійки - це соки зі свіжих фруктів, а не з концентрату. Густі, насичені соки з м’якоттю стали «візитною карткою» бренду Наш Сік і полюбилися мільйонам українців.
Символічно, що нова лінійка 100% соків, з’явилася в роздрібних та онлайн магазинах навесні й саме у той період, коли країна бореться з пандемією і питання вітамінізації особливо актуальне.
Довідово: Компанія «Вітмарк-Україна» створена в 1994 році на базі Одеського заводу дитячого харчування. Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування й одним з лідерів у категорії соків і нектарів. Продуктовий портфель «Вітмарк-Україна» орієнтований на сучасне здорове харчування і включає популярні торгові марки Jaffa, «Наш сік» ОКЗДХ, «Чудо-Чадо», Aquarte, Nestea та Vega Milk. Компанія експортує свою продукцію в більш ніж 25 країн. Якість і безпека продукції сертифіковані за стандартами ISO 9001 та ISO 22000.

Похожие пресс-релизы