Рівненські села стають оптичними

У Рівненській області більшає населених пунктів зі швидким інтернетом, зараз в області тривають роботи з підключення до оптики сіл Дубровицького району

Протягом останнього часу до оптичної інфраструктури підключено м. Здолбунів та села Берестівка, Любахи і Острівці Володимирецького району, село Гаї-Лев’ятинські Радивилівського району.

Зараз Укртелеком проводить роботи з розбудови нової телекомунікаційної мережі у Дубровицькому районі. Мешканці низки сіл – Нивецьк, Грицьки, Залішани, Кривиця, Литвиця, Трипутня – зможуть користуватися сучасними телекомунікаційними послугами, до оптичної мережі можуть підключатися і соціальні об’єкти.

Оптична інфраструктура – інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонія та Інтерактивне ТV для мешканців Рівненщини.

Сьогодні оптичним інтернетом Укртелеком забезпечує 40 населених пунктів у Рівненській області, загалом же послугами фіксованого інтернету провайдера користуються у понад 130 містах і селах.