EDIN провів вебінар "Масові операції з документами та EDIN-DISTRIBUTION"

23 липня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар "Масові операції з документами та EDIN-DISTRIBUTION: як працювати з функціоналом на оновленій платформі EDI NETWORK 2.0" з демонстрацією роботи сервісу.

Спікерами виступили Євген Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN, Дмитро Гончаров, Бізнес-аналітик EDIN, Олександр Горощук, Бізнес-аналітик EDIN. Розпочав онлайн-конференцію Євген Тромбола з презентаційною частиною про оновлення платформи EDI NETWORK 2.0. Детальну демонстрацію Масових операцій з документами на платформі провів Олександр Горощук. Завершив захід Дмитро Гончаров з трансляцією функціоналу EDIN-DISTRIBUTION.

Серед учасників були представники компаній-дистриб’юторів, постачальники та виробники. Переглянути всі записи з вебінарів можливо на Youtube-каналі EDIN.

EDIN - це всеукраїнський провайдер е-документообігу. Основною компетенцією провайдера є електронний обмін даними (EDI - Electronic data interchange). Клієнтами провайдера є більш ніж 5000+ контрагентів (роздрібні мережі, постачальники, дистриб'ютори та ін.).