Лінія магазинів EVA з нагоди 18-річчя створила намисто знижок з петриківським розписом

Рітейлер року в drogerie Лінія магазинів EVA відзначає у вересні своє повноліття. З нагоди дня народження компанією було започатковано низку проєктів та соціальних ініціатив. Зокрема, з метою популяризації українських традицій, було започатковано один з наймасштабніших проєктів пов'язаний з прадавньою легендою, за якою дівчині на повноліття дарувати власноруч зроблені намиста. У компанії також вирішили створити власне намисто з петриківським розписом.

Суть проекту полягає в тому, що для покупців Лінії магазинів EVA 21 день поспіль щодня відкриватимуть одну намистину, яка міститиме 50-відсоткову знижку на певну групу товарів чи бренд і які можна придбати в магазинах компанії або в інтернет-магазині EVA.UA. На який товар намистина даруватиме знижку, можна буде дізнатися зранку дня акції на сайті «День народження EVA».

Унікальна акція триватиме з 14 вересня до 4 жовтня 2020 року. Її унікальність для національного рітейлу полягає в тому, що Лінія магазинів EVA першою в Україні робитиме швидкі знижки 21 день поспіль у форматі Flash Sales, тоді як зазвичай у такому форматі працюють виключно інтернет-магазини.

Проєкт також матиме й історично-мистецьку складову, оскільки за задумом організаторів сприятиме популяризації українських традицій і, зокрема, майстрів петриківської розпису, кращі роботи яких зберігаються на Дніпропетровщині у Петриківському музеї етнографії, побуту та мистецтва.

«Роздрібним магазинам операційно дуже складно працювати у форматі Flash Sales, адже до цього жоден рітейлер в Україні не проводив швидкі акції 21 день поспіль. Для мережі з понад 1000 торгівельних точок це неабиякий виклик та надзвичайне навантаження на кожного продавця та увесь офіс. Але ми впевнені, що у нас все вийде добре і наші покупці залишаться задоволені, а сам проєкт допоможе популяризації петриківського розпису», — говорить заступниця директорки департаменту маркетингу Лінії магазинів EVA Василина Петлицька.