pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

EDIN змінює умови надання тарифів та послуг

EDI-провайдер EDIN дотримується сучасних трендів та наслідує практики міжнародних компаній, таких як Google, Amazon, Orange, Verizon Wireless, та змінює модель взаємодії з клієнтами. Відтепер користувачі мають можливість швидко підключатися до платформи, самостійно обирати необхідний тариф та підключати необхідні сервіси в Особистому кабінеті, керувати власним балансом.

Єдина онлайн платформа містить в собі весь функціонал з обміну електронними документами для будь-якого процесу (EDI-поставки, Юридично значимі документи та ін.). Платформа надає більше можливостей з автоматизації процесів завдяки використанню додаткових сервісів (рішень), таких як:

Е-Специфікація (EDIN-Price) - рішення для швидкого узгодження закупівельних цін між постачальником та мережею. Завдяки сервісу Е-Специфікація крім узгодження закупівельних цін, є можливість погодити зміну ціни під акцію, погодити відсоток компенсації під акцію мережі, надіслати комерційну пропозицію з новими товарами до мережі та погодити включення товару до ассортименту
Е-Сертифікати (EDIN-Certificate) - унікальне е-рішення, яке дозволяє зберігати та обмінюватись документами з якості на товар (сертифікати якості, висновки з якості, лабораторні висновки, декларації та ін.). Сервіс зменшує витрати на зберігання, друк та обмін паперовими документами
Е-ТТН (EDIN-eTTN) - е-рішення для повноцінного забезпечення процесу перевезень вантажу е-документами, таким як “Заявка на перевезення”, “е-ТТН” та ін. Рішення дозволяє майже повністю (з урахуванням чинного законодавства) відмовитися від паперу у процесі перевезень.
Е-Тендер (EDIN-Tender) - E-майданчик для проведення та участі в тендерах, торгах та аукціонах онлайн. Беріть участь в тендерах найбільших національних і міжнародних компаній в EDIN-TENDER.

Як відбувається підключення до платформи

З головної сторінки платформи користувач переходить на реєстраційну форму. Підчас реєстрації, Користувач створює власний аккаунт, погоджується з Офертою та правилами користування. Після завершення реєстрації Користувач потрапляє в Особистий кабінет.
В Особистому кабінеті Користувач може керувати власним Балансом (поповнювати, обирати та підключати сервіси, змінювати тариф та ін.)
Для того, щоб оплатити обрані сервіси та тарифи, необхідно заздалегідь поповнити Баланс.
Після поповнення Балансу на достатню суму, автоматично активуються обрані сервіси та тарифи - Користувач може розпочати роботу на платформі

Похожие пресс-релизы