pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 120 населених пунктів Хмельниччини вже мають оптику

У Хмельницькій області на кілька десятків побільшало сіл з оптичним швидким інтернетом

Розбудовуючи телекомунікаційну інфраструктуру в області, Укртелеком у межах проекту з інтернетизації підключає до оптики низку населених пунктів:

Западинці, Пашутинці, Веселівка, В'язовець Красилівського району;

Ганнусине, Роговичі, Сягрів, Червоне Полонського району;

Весняне, Окіп, Квітневе, Соснівка Білогірського району;

Лошківці, Удріївці Дунаєвецького району;

Слобідка-Охрімовецька, Женишківці, Нетечинці, Гоголі, Охрімівці, Петрашівка, Пирогівка Віньковецького району. До речі, роботи з інтернетизації Віньковецького району тривають ще й у селах Дашківці, Осламів, Зоряне, Ломачинці.

Тепер ще тисячі мешканців Хмельниччини мають можливість користуватися інтернетом на швидкості до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонією та Інтерактивним ТV. Розбудова оптичної інфраструктури і підключення невеликих населених пунктів – доступ до сучасних послуг.

Зараз у Хмельницькій області оптичний інтернет від Укртелекому є у понад 120 населених пунктах, а загалом інтернет-мережа оператора покриває більше 200 міст і сіл області.

Швидкий інтернет потрібен і навчальним та медичним закладам. У цьому році до оптичної інфраструктури підключено 5 лікарень, а також низку амбулаторій, зокрема і в селах та смт: Гриців, Квітневе, Залужжя, Петрашівка, Клубівка, Поляхова, Самчики.

Укртелеком продовжує забезпечувати телекомунікаційними послугами і освітян. У 2020 році інтернет підключено у школи таких сіл: Поляхова, Денисівка, Дашківці, Червоне, Морозівка, Волиця, Петрашівка, Слобідка-Охрімовецька, Западинці, Дідківці, Самчики, Клубівка, Васьківці, Квітневе, Соснівка, Залужжя, Білогородка, Плужне.

Укртелеком продовжує розвивати оптичну мережу для забезпечення мешканців країни швидким інтернетом та сучасними послугами. Лише за перше півріччя прокладено 3000 кілометрів волоконно-оптичного кабелю у різних областях країни.

Похожие пресс-релизы