Eurosport пропонує інноваційний перегляд матчів Roland-Garros

Вересень та жовтень захоплять увагу прихильників тенісу, адже турнір Grand Slam повертається в Європу — у спортивних онлайн-трансляціях на Eurosport.

Тільки-но у Нью-Йорку закінчився вражаючий US Open, а відтепер вся увага прикута до турніру Ролан-Гаросу, адже найкращі тенісисти вже почали змагання на кортах Парижу. Кожен удар, кожен матч та кожну емоцію для всієї Європи у прямому ефірі транслюватиме телеканал Eurosport.
Відлік трьохсот годин найзапекліших змагань основного турніру розпочнеться у неділю, 27 вересня. Десять матчів кваліфікаційного турніру будуть показані в більш ніж 50 країнах та територіях на Eurosport.

Ролан-Гаррос транслюватиметься на Eurosport Cube — інноваційній студії змішаної реальності, що являє собою майбутнє спортивних трансляцій. Ця платформа була обрана після того, як вона знайшла дуже позитивний відгук у фанатів і представників індустрії під час недавнього US Open. Неймовірна віртуальна студія об'єднує гравців з глядачами і експертами з будь-якої точки світу, надаючи найглибший аналіз та транслюючи матчі в найвищій якості.
Такі зірки, як Новак Джокович, Кароліна Плішкова, Стефанос Ціціпас і Наомі Осака долучаться до Eurosport Cube з Нью-Йорка, щоб проаналізувати свої виступи під час трансляції Відкритого чемпіонату США.

Дві легенди тенісу з 25 титулами на Grand Slam в одиночному розряді також повертаються на екрани Eurosport, щоб поговорити про Ролан-Гаррос. Це Джон Макінрой і Кріс Еверт, які ділитимуться своїми думками та аналізуватимуть ігри для мільйонів фанатів по всій Європі протягом двох тижнів

Макінрой і Еверт приєднаються до Матса Віландера і Барбари Шетт. Разом блискуча команда експертів Eurosport забезпечить міжнародне висвітлення на Cube в Лондоні. Борис Беккер і Алекс Корретья також долучаться до Eurosport Cube в Лондоні прямо зі своїх офісів в Мюнхені і Мадриді, щоб поділитися експертною думкою про кращі чоловічі та жіночі матчі Ролан-Гарроса.

Локальні диджитальні сервіси також приєднуються до Ролан-Гарроса з Матчелом Беккером (Німеччина), Борисом Беккером, Алексом Корретья та ключовим аналітиком шоу Pasando Bolas(Іспанія) Eurosport Spain. Тенісний клуб ESP (Франція) та локальне щоденне диджитал-шоу в Італії забезпечать прихильникам тенісу можливість побачити найвизначніші моменти матчів завдяки Eurosport.

Фіналіст Ролан-Гарросу 1988-го року Анрі Леконт — зірка команди Eurosport у Франції — а також Йонас Бьоркман і Томас Енквіст будуть головними експертами з тенісу для висвітлення у Швеції. Роберта Вінчі запропонує відвертий аналіз на лінійних і диджитал платформах протягом другого тижня турніру Eurosport Italy.

Легендарний експерт з тенісу Матс Віландер, який працює з Eurosport з 2007 року, відзначив: «Eurosport прагне розширити межі вражень за допомогою нових технологій, щоб допомогти фанатам насправді відчути себе в центрі подій. Звісно, всі ми хотіли б опинитися на матчах в Парижі, але завдяки Eurosport Cube ми ніби опиняємося на стадіонах, до того ж маємо можливість поговорити з гравцями, у прямому ефірі побачити емоції гравців після матчів, розділити радість чи розібрати помилки».

Популярний подкаст Tennis Legends, який веде Wilander, також повернеться на Ролан-Гаррос. Завдяки диджитал-формату глядачі зможуть побачити панорамні огляди тенісних турнірів з живими репортажами і коментарями на цифрових платформах Eurosport.

Після успішної трансляції US Open Eurosport зробить це ще раз — тепер і в Великобританії. Глядачі, які дивляться тенісні турніри на Eurosport Premium і dPlay, отримають найкращі враження від перегляду змагань.

Ключові дати:

27 вересня, неділя — початок головного турніру