pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком звернувся до лозівської прокуратури з заявою про порушення законодавства України місцевими чиновниками

Укртелеком звернувся у прокуратуру міста Лозова, Харківської області, з заявою про порушення посадовими особами міської ради законодавства України у частині невиконання судових рішень, що є кримінальним правопорушенням

Мова йде про ігнорування посадовими особами міста низки судових рішень щодо відшкодування Укртелекому заборгованості по витратах за наданні послуги зв’язку пільговим категоріям абонентів. Відповідно до закону, пільги на користування телефонним зв’язком надає держава через органи місцевого самоврядування шляхом компенсації суми знижки за кожного пільгового абонента. Однак, Лозівська міська рада, в особі голови і очільника Управління праці та соціального захисту населення, протягом років не компенсує вартість телекомунікаційних послуг, ставлячи під питання саму можливість отримання законних пільг ветеранами, особами з інвалідністю та всіма тими, хто має законе право на отримання послуг зв’язку за пільговою вартістю. Нехтування міськрадою своїх обов’язків призвело до накопичення заборгованості у розмірі понад 400 тисяч гривень за попередні роки (2017-2019). Крім цього, Лозівська міська рада має заборгованість і за поточний рік.
Є відповідні рішення суддів щодо погашення заборгованості операторові, але вони не виконуються. Отже, у ситуації що склалася оператор вбачає порушення законодавства і просить Лозівську місцеву прокуратуру розпочати досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією щодо умисного невиконання судового рішення, що набрало законної сили, або перешкоджання його виконанню службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч.3, ст.382 Кримінального кодексу України), службова недбалість (ч.1.ст. 367 Кримінального кодексу України).

Варто зауважити, що наявна заборгованість, вкрай негативно впливає на утримання мережі фіксованого телефонного зв’язку, обслуговування телекомунікаційного обладнання, своєчасне усунення пошкодження кабелю, можливість активно розвивати сучасні волоконно-оптичні кабельні мережі в регіоні тощо. Тому для подальшого забезпечення населення послугами Укртелеком вимушений звернутися до прокуратури.

Похожие пресс-релизы