pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Якісні медичні послуги з швидкісним інтернетом від Укртелекому

До цифрової мережі приєднано ще 60 медзакладів

В умовах пандемії коронавірусної хвороби надання високоякісної та оперативної медичної допомоги стало пріоритетним завданням для країни. Щоб виконувати свою роботу – рятувати життя людей – лікарів має бути забезпечено не тільки засобами особистого захисту, ліками, а й швидким доступом до мережі інтернет. Адже від обізнаності та поінформованості людей у білих халатах та швидкості їх рішень залежить життя пацієнтів. То ж Укртелеком, дотримуючись усіх необхідних карантинних заходів, продовжує розвивати сучасну цифрову інфраструктуру в населених пунктах по всій країні. Так, майже 650 медичних закладів та лікарень на території України вже підключено до оптичної мережі компанії.

Зокрема, «оптика» Укртелекому дозволить активніше розвиватися телемедицині. Тепер медики можуть проходити онлайн курси та тренінги як надавати медичну допомогу пацієнтам, у тому числі і з COVID-19, а практикуючі лікарі в режимі онлайн-конференцій, відеоконсиліумів ділитися досвідом з українськими та іноземними колегами щодо методів лікування тих чи інших хвороб.

Крім того, лікарі зможуть надавати пацієнтам консультації онлайн в режимі чату, аудіо- чи відеозв’язку. Це дозволить українцям в умовах карантину уникнути небажаного контакту з можливими носіями вірусу SARS-CoV-2 у приміщеннях лікарень.

Похожие пресс-релизы