pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Henkel приєднується до Кліматичного зобов’язання компаній Amazon і Global Optimism

Дюссельдорф – Henkel ще раз підтверджує свою відданість захисту клімату та приєднується до міжнародного міжгалузевого Кліматичного зобов’язання, співзасновниками якого виступили компанії Amazon і Global Optimism. Підписуючи документ, Henkel зобов’язується досягти нульового рівня викидів вуглецю за 10 років до настання 2050 року – мети, встановленої Паризькою угодою ООН. Це амбітне прагнення збігається з довгостроковою метою Henkel – стати кліматично позитивною компанією до 2040 року.

«Зміна клімату є глобальним викликом, який потребує спільних дій. Ми в Henkel прагнемо зробити позитивний внесок у захист клімату. Виходячи з наших досягнень на сьогодні та відповідно до наших амбіцій на найближчі роки, ми раді приєднатись і підтримати Кліматичне зобов’язання, – заявив, голова правління Ради директорів компанії «Хенкель» Карстен Кнобель (Carsten Knobel). – Разом із Amazon, Global Optimism та іншими підписантами ми зобов'язані досягти відчутного прогресу та разом вжити заходів для призупинення глобального потепління».

Тверді наміри та співпраця

Кліматичне зобов’язання було започатковане у 2019 році та має на меті об’єднати провідні світові компанії в далекосяжному й амбітному прагненні боротися зі змінами клімату. Henkel – дванадцята компанія, яка приєдналася до цього зобов’язання. Підписуючи Кліматичне зобов’язання, Henkel погоджується:

 Регулярно вимірювати та звітувати про викиди парникових газів.
 Впроваджувати стратегії декарбонізації відповідно до положень Паризької угоди за рахунок реальних змін у бізнесі й інновацій, зокрема підвищення ефективності, використання відновлювальних джерел енергії, зниження матеріаломісткості та реалізації інших стратегій усунення викидів вуглецю.
 Нейтралізувати решту викидів за допомогою додаткових, кількісних, реальних, постійних і соціально вигідних компенсацій, щоб досягти нульових річних викидів вуглецю до 2040 року.

«Паризька угода визначає дорожню карту, яка об'єднує всі країни та всіх людей, щоб зробити кроки до розв'язання кліматичної кризи, – сказала Крістіана Фігерес (Christiana Figueres), колишній виконавчий секретар Комісії ООН з питань зміни клімату та партнер-засновник Global Optimism. – Приєднуючись до кліматичного зобов'язання, підписанти не просто заявляють про свою відданість майбутньому – вони визначають шлях до важливих дій та інвестицій, які створять робочі місця, спонукатимуть до інновацій, відродять природне середовище та допоможуть споживачам вже зараз купувати кращі товари».

Рух Henkel до мети стати кліматично позитивною компанією до 2040 року
Підписання Кліматичного зобов’язання відповідає довгостроковій меті Henkel стати кліматично позитивною компанією до 2040 року. Проміжними запланованими кроками Henkel є зменшення вуглецевого сліду свого виробництва на 65 відсотків до 2025 року і на 75 відсотків до 2030 року порівняно з базовим 2010 роком. Компанія має намір досягти цього за рахунок постійного підвищення енергоефективності та використання електроенергії з відновлювальних джерел. До 2030 року 100 відсотків електроенергії буде надходити з відновлювальних джерел. До 2040 року Henkel має намір замінити кліматично нейтральними альтернативами всі залишки викопного палива, що використовується у виробництві, і постачати надлишок вуглецево нейтральної енергії третім сторонам. Крім того, Henkel прагне ефективно використовувати свої бренди та технології, щоб допомогти клієнтам, споживачам і постачальникам заощадити 100 мільйонів тонн CO2 за десятирічний період з 2016 до 2025 року включно.
Приєднання до Кліматичного зобов’язання – це ще один крок у прагненні Henkel діяти та зменшити свій екологічний слід. Нещодавно компанія підписала широкомасштабну угоду про віртуальну купівлю електроенергії (VPPA) щодо нової вітряної електростанції в Техасі. Погоджена потужність дорівнює 100 відсоткам потреби в електроенергії підприємств компанії Henkel у США.
На початку цього року науково обґрунтовані цільові показники скорочення викидів компанії Henkel були схвалені Ініціативою науково обґрунтованих цільових показників (SBTi) як такі, що відповідають рівням, необхідним для досягнення цілей Паризької угоди. Ініціатива науково обґрунтованих показників, яка є партнерством між проєктами CDP, Глобальним договором ООН, Інститутом світових ресурсів і Всесвітнім фондом дикої природи (WWF), визначає та пропагує найкращі практики з науково обґрунтованого встановлення цілей та надає незалежну оцінку цільових показників компаній.

Щоб сприяти прогресу в сфері сталого розвитку, Henkel зосереджує зусилля на тісній співпраці вздовж ланцюжка створення вартості. Henkel тісно співпрацює з Amazon, щоб просувати інноваційні рішення – наприклад, підвищити якість обслуговування споживачів завдяки використанню нової екологічної упаковки.

Для отримання додаткової інформації про стратегію сталого розвитку, ефективність і прогрес компанії Henkel просимо відвідати сторінку www.henkel.com/sustainability

Про Кліматичне зобов’язання
Минулого року Amazon і Global Optimism стали співзасновниками Кліматичного зобов’язання, декларуючи готовність виконати положення Паризької угоди на 10 років раніше та досягти нульового рівня викидів вуглецю до 2040 року. На сьогодні Кліматичне зобов’язання підписали чотирнадцять організацій, зокрема: Amazon, Best Buy, Henkel, Infosys, McKinstry, Mercedes-Benz, Oak View Group, Real Betis, Reckitt Benckiser (RB), Schneider Electric, Siemens, Signify та Verizon — надсилаючи важливий сигнал про очікуване швидке зростання попиту на товари та послуги, які сприятимуть скороченню викидів вуглецю. Для отримання додаткової інформації просимо відвідати сторінку www.theclimatepledge.com

Про компанію «Хенкель»
Компанія «Хенкель» – це глобальна компанія з добре збалансованим і диверсифікованим портфелем. Усі три підрозділи компанії обіймають лідируючі позиції як у промисловому, так і в споживчому бізнесі завдяки сильним торговим маркам, інноваціям і технологіям. Бізнес-підрозділ Henkel «Клейові технології» (Adhesive Technologies) є світовим лідером на ринку клеїв – у всіх галузях промисловості в усьому світі. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» (Laundry & Home Care) і «Косметичні засоби» (Beauty Care) компанії Henkel є лідерами на багатьох світових ринках і в багатьох категоріях. Заснована в 1876 році компанія Henkel спирається на більш ніж 140 років успіху. У 2019 році Henkel повідомила про обсяг продажів близько 20 млрд євро і скоригований операційний прибуток розміром приблизно 3,2 млрд євро. Чисельність працівників компанії становить майже 52 000 осіб у всьому світі – це пристрасна та дуже різноманітна команда, об'єднана сильною корпоративною культурою, спільною метою створення стійкої цінності та спільними ідеями. Як визнаний лідер у галузі сталого розвитку компанія Henkel займає найвищі позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції Henkel перелічені в німецькому фондовому індексі DAX. Для отримання додаткової інформації просимо відвідати сторінку www.henkel.com

Похожие пресс-релизы