pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Яким був 2020 рік для сквошу в Україні

Підбиваючи підсумки 2020-го, що завершується, слід визнати, що він став роком жорстких глобальних викликів та, водночас, розвитку. Рік вплинув на всі сфери, в тому числі й на ті, які можна було б назвати антикрихкими по відношенню до карантину. Сквош – це вид спорту, в якому двоє гравців розігрують між собою м’яч на оточеному з чотирьох сторін стінами корті, розміром 64м². Розповідаємо, яким був карантинний рік для ракеткового виду спорту у закритому приміщенні.
1. Професійний сквош
Незважаючи на пандемію та її наслідки карантинних заходів, з понад 80 запланованих в Україні турнірів відбулося 37, інші, включно з Ukrainian Junior Open 2020, Чемпіонатом України серед юніорів та Кубком України серед дорослих, було скасовано. Аналогічних змін зазнав і міжнародний календар змагань, тому три важливі поїздки українських гравців у сквош на міжнародні турніри не відбулися. Йдеться про командні чемпіонати Європи серед юніорів, жінок та чоловіків – на них українська збірна твердо розраховувала, як мінімум на призові місця.
2. Любительский сквош
Як результат комунікаційних і організаційних зусиль – поповнення спільної любительської команди сквошистів й зростання майже на 20% кількості нових гравців, які цього року почали брати участь в турнірах.
Розширення бази для гри у сквош найактивніше відбувається у Києві – два нових корти з’явилися на Оболоні та 3 - на Позняках. У Федерації сквошу України очікують, що і в інших регіонах наступного року буде більше можливостей для сквошистів.
У 2020 році посилено й тренерський штаб: нині він складає 76 ліцензованих тренерів, (Level1- 25), (Level2- 12), (level3 -2).
3. Розвиток сквошу
Через обмеження турнірної активності, Федерація сквошу України сконцентрувалася на популяризації сквошу, створенню нових можливостей для гри та посиленні складу гравців і тренерів, формуванню нових партнерств.
Повністю оновлено сайт ФСУ, впроваджено новий особистий кабінет для сквошистів - функціональний та дружній як для тренера, гравця, судді так і для організатора. Наразі активно ведеться робота над створенням мобільного додатку “Squash Family”, де буде відображено програму лояльності, запроваджувану у співпраці з нашими партнерами.
Федерація сквошу України, разом з українськими сквошистами доклали чимало зусиль, щоб дати новий імпульс розвиткові сквошу в Україні, популяризації гри, залученню нових гравців та тренерів, та посиленню позицій нашого сквошу на міжнародній арені. Ми поки що відстаємо від провідних у цьому виді спорту держав, але маємо позитивну динаміку, стратегію розвитку й бачення того, як увійти у світове лідерство серед сквошу протягом наступних 5 років.

Похожие пресс-релизы