ФОТОконкурс Я за Всеукраїнський день собак!

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в онлайн фотоконкурсі на підтримку ініціативи створення Всеукраїнського дня собак!

Мета Конкурсу: показати красу життя людини разом з собакою і той великий простір, який собака займає в наших реаліях, а також висловити підтримку ініціативи щодо заснування національного свята Всеукраїнський день собак.

Участь безкоштовна!

Номінації фотоконкурсу:

Люди і собаки
Собаки в роботі та робочі собаки
Цуценята
Юний фотограф: фотографії собак, зроблені фотографами до 18 років
Собаки-ветерани
Емоції собак
Іменні номінації членів жюрі та спонсорів
Приз глядацьких симпатій

На переможців чекають пам'ятні дипломи та кубки, а на чотирилапих моделей на фото, що виграють - смачні подарунки від спонсора ТМ GOSBI Ukraine; 2000 гривень очікують на переможця іменної номінації Генерального спонсора KINU LIUTAS kennel на тему "Арт-фото"; річна передплата на журнал "ЗооДруг" 2022 року дістанеться переможцю іменної номінації журналу - і це ще не всі подарунки.

Всі роботи, що виграють, будуть надруковані в журналі "ЗооДруг".

Подробиці та умови участі в конкурсі: https://www.facebook.com/338026437436299/posts/353255582580051

Чекаємо на Ваші роботи!