Презентація книги Юрія Шуліпи "Как Путин убивает за рубежом"

Маємо честь запросити Вас на презентацію найбільшого у своєму роді монографічного дослідження професора, видатного правознавця, директора Міжнародної спілки «Інститут національної політики», Юрія Шуліпи «Как Путин убивает за рубежом».

Вбивства активістів, громадських діячів і політиків, замахи на Скрипалів і російського політика Олексія Навального з боку російських спецслужб, це найгучніші і серйозні злочини, що викликають заклопотаність всього міжнародного співтовариства.
Тільки Юрій Шуліпа максимально вичерпно розповість Вам про те як працює державна система вбивств людей за кордоном, яка створена Володимиром Путіним, і як Україна і світова спільнота повинні боротися з цим злом. Ви дізнаєтеся те, про що навіть ніколи не здогадувалися. Багато нової ексклюзивної інформації.
Презентація відбудеться 8 червня 2021 року о 17:00 в Центрi публічної комунікації та інформації, за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 51Б.
Після завершення презентації буде фуршет.
Запрошені посли країн ЄС і НАТО в Україні, директори фондів, науково-дослідних інститутів, академій, міжнародних організацій, депутати Верховної Ради, представники ЗМІ.