pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

АТ "Харківміськгаз" про послуги з доставки газу

З травня постачальники проінформували споживачів про зміну ціни газу. При цьому Вартість послуг з доставки газу не змінилась. В платіжках клієнти Харківміськгазу бачать ті ж самі суми, які були у попередніх місяцях.
Послуги доставки газу оплачуються рівними частинами, протягом року, без пікових навантажень взимку. Тобто, наприклад в травні, червні, вартість доставки буде така, як і у лютому.
Державний регулятор встановив мінімальну суму оплати:
- За наявності газової плити: 16.38 грн. на рік(з ПДВ)
- За наявності газової плити і колонки: 52.92 грн. на рік(з ПДВ)
- За наявності опалювального приладу: 131.88 грн. на рік(з ПДВ)
Цю мінімальну вартість оплачують споживачі, які не використовують газ але їх оселі підключені до газорозподільної системи, а також споживачі, які використовують газ в обсягах, менших за визначені НКРЕКП.
Для інших споживачів розмір оплати залежить від обсягів газу, які використав цей споживач в минулому газовому році.
Якщо споживач не використовує газ він може взагалі нічого не оплачувати за його доставку, якщо власник домоволодіння звернеться з заявою про припинення дії публічного договору на розподіл газу та від’єднання його будинку від газорозподільної системи механічним шляхом. Після від’єднання будинку плата за доставку нараховуватись не буде.
Доки будинок споживача підключений до мереж, для нього ці мережі підтримуються в справному стані, створюються тиск в них. Тому споживачу нараховується мінімальний платіж.
Переважна більшість клієнтів Харківміськгазу оплачують послуги своєчасно. І компанія дякує їм за це. Але звісно є боржники.
Послуги доставки газу за поточний місяць оплачуються до 20 числа поточного місяця. Тобто, за послуги в червні наші клієнти оплачують до 20 червня. За послуги в липні до 20 липня.
Для багатьох споживачів, яким нараховується мінімальний платіж взагалі вигідніше оплатити послуги одним платежем за рік і зекономити. Оплата одним платежем за рік допоможе заощадити на банківській комісії.
Щомісяця, з 1 по 5 число, споживачі газу фіксують та передають АТ «Харківміськгаз» показання газових лічильників. Це можна зробити через дзвінок до контакт-центру, СМС-повідомленням, через особистий кабінет, чат-боти у Вайбер та Телеграм. (цілодобово, за допомогою «IVR системи» 766-51-04 або 067-0107-104 та самостійно, без участі оператора, ввести номер особового рахунку та показання лічильника)
Якщо показання з якихось причин не були відображені на особовому рахунку, споживач може звернутись до центру обслуговування для вирішення питань.
Наразі фахівці АТ «Харківміськгаз» фіксують та інвентаризують показання лічильників клієнтів компанії.

Похожие пресс-релизы