pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Збір ідей та пропозицій щодо довгострокових пріоритетів розвитку Києва до 2035 року продовжено

Збір ідей та пропозицій щодо довгострокових пріоритетів розвитку Києва до 2035 року продовжено

Збір ідей і пропозицій щодо довгострокових цілей та пріоритетів розвитку Києва до 2035 року продовжено до 1 липня 2021 року. Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.
«Сьогодні продовжують надходити заповнені анкети, де експерти, громадські діячі, підприємці та пересічні кияни діляться ідеями та пропозиціями щодо розвитку Києва. Це дуже позитивний сигнал і свідчення активної позиції киян, адже мова йде про облаштування конкретної сфери життя великого міста і комфортного життя кожної людини в ньому. Тому збір ідей у рамках створення Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року – це не просто разова акція, це частина довготривалої кампанії з підвищення громадянської свідомості», – зазначають у Департаменті.
Станом на сьогодні вже надійшло понад сотню заповнених анкет. За інформацією організаторів опитування, визначальним є те, що, наприклад, в питаннях благоустрою та розвитку міського простору кияни наводять приклади проєктів, що вже були реалізовані в окремих районах міста та пропонують зробити таку практику загальноміською. Зокрема, мова йде про облаштування прибудинкових територій, створення зон відпочинку, надання соціальних послуг.
У рамках опитування найбільше кияни діляться своїм баченням змін у житлово-комунальному господарстві, вдосконаленні транспортної системи та мікромобільної інфраструктури, запровадженні новітніх технологій керування міським господарством та запозичення міжнародного досвіду в цьому питанні.
Надходять також пропозиції щодо розвитку смарт-спеціалізації Києва – пріоритетних і перспективних галузей міської економіки та секторальної підтримки з боку влади.
Взяти участь в опитуванні можна до 1 липня за посиланням.
Нагадаємо, збір ідей та пропозицій проводиться в рамках інформаційно-комунікаційної кампанії з розробки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року.

Похожие пресс-релизы