pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Насолоджуйтесь краєвидами на панорамній лоджії

Панорамне скління – це візитна картка ЖК Gent leman.

На фасадах житлових будинків передбачені енергоефективні 6-камерні склопакети, які мають алюмінієвий профіль німецького виробника Kömmerling, якому клієнти довіряють клієнти з усього світу уже понад п'ятдесят років.

Оскільки вікона уже встановлені, розкажемо вам чому ми зупинили свій вибір саме на вікнах з профілю Kömmerling.

Ми встановлюємо Kömmerling 70ST plus — віконну 6-камерну систему шириною 70 мм. Вона має підвищену тепло- і звукоізоляцію, сучасний дизайн зі скошеними видимими краями. Саме вікна з профілю Kömmerling 70ST plus поєднують функціональність, зручність і абсолютну безпеку. 6-камерна система Kömmerling має можливість встановлення більш широкого склопакета, що дозволить Вам не тільки зберегти тепло і затишок будинку, а й заощадити гроші на опаленні, відмовившись від додаткових обігрівачів.

Крім відмінних характеристик з теплоізоляції та енергоощадження, завдяки високій щільності закривання стулки, вікна з профілю Kömmerling 70ST plus мають підвищені звукоізоляційні властивості.

Рекомендуємо вам купити сиру квартиру від власника і для комфорту, облаштувати на лоджії зону відпочинку. Це дасть вам можливість завжди насолоджуватись урбаністичним пейзажем міста.

Похожие пресс-релизы