pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Три Ведмеді» отримала сертифікат про відповідність продукції стандарту Halal

Компанія «Три Ведмеді» успішно пройшла процедуру ресертифікації потужностей виробництва і продукції на відповідність вимогам Halal. Наlal Certificate підтверджує, що морозиво компанії «Три Ведмеді» є Нalal і відповідає ісламським канонічним нормам.
Даний сертифікат дозволяє постачати нашу продукцію в усі країни Перської затоки, в тому числі в Об'єднані Арабські Емірати, Кувейт та ін.
Відповідність вимогам Halal означає, що морозиво компанії «Три Ведмеді» не містить компонентів, які заборонено вживати у їжу мусульманам (свинину, алкоголь і т.д.), це відзнака безпечного та якісного продукту.
Для «Три Ведмеді» сертифікат Halal – це результат командної роботи: від підбору інгредієнтів, які відповідають вимогам Нalal під час розробки нових видів морозива, ретельного дотримання суворих санітарно-гігієнічних норм під час виробництва до відвантаження з підприємства готової продукції, що було підтверджено незалежним центром сертифікації Halal – «Halal Global Ukraine».
«Halal – це якість та довіра. Для підтвердження сертифікату Нalal, під час аудиту на підприємстві, перевірено інгредієнти і матеріали, які використовуються у виробництві продукції, робота технологічних ліній, гігієна виробництва, умови зберігання сировини і готової продукції та багато іншого.
Сертифікація Halal – це відповідність стандартам, які дозволяють істотно розширювати географію дистрибуції» – прокоментувала керівник служби якості компанії «Три Ведмеді» Тетяна Запороженко.
Нагадаємо, вперше, компанія «Три Ведмеді» отримала сертифікат Halal у 2015 році. Протягом цих років компанія підтверджує відповідність морозива та потужностей виробництва високим стандартам Halal.

Похожие пресс-релизы