Компанія «Три Ведмеді» отримала сертифікат про відповідність продукції стандарту Halal

Компанія «Три Ведмеді» успішно пройшла процедуру ресертифікації потужностей виробництва і продукції на відповідність вимогам Halal. Наlal Certificate підтверджує, що морозиво компанії «Три Ведмеді» є Нalal і відповідає ісламським канонічним нормам.
Даний сертифікат дозволяє постачати нашу продукцію в усі країни Перської затоки, в тому числі в Об'єднані Арабські Емірати, Кувейт та ін.
Відповідність вимогам Halal означає, що морозиво компанії «Три Ведмеді» не містить компонентів, які заборонено вживати у їжу мусульманам (свинину, алкоголь і т.д.), це відзнака безпечного та якісного продукту.
Для «Три Ведмеді» сертифікат Halal – це результат командної роботи: від підбору інгредієнтів, які відповідають вимогам Нalal під час розробки нових видів морозива, ретельного дотримання суворих санітарно-гігієнічних норм під час виробництва до відвантаження з підприємства готової продукції, що було підтверджено незалежним центром сертифікації Halal – «Halal Global Ukraine».
«Halal – це якість та довіра. Для підтвердження сертифікату Нalal, під час аудиту на підприємстві, перевірено інгредієнти і матеріали, які використовуються у виробництві продукції, робота технологічних ліній, гігієна виробництва, умови зберігання сировини і готової продукції та багато іншого.
Сертифікація Halal – це відповідність стандартам, які дозволяють істотно розширювати географію дистрибуції» – прокоментувала керівник служби якості компанії «Три Ведмеді» Тетяна Запороженко.
Нагадаємо, вперше, компанія «Три Ведмеді» отримала сертифікат Halal у 2015 році. Протягом цих років компанія підтверджує відповідність морозива та потужностей виробництва високим стандартам Halal.