pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Discovery Sports стає «домівкою зимових видів спорту» напередодні змагань у Пекіні 2022 року

Discovery Sports уклав нову багаторічну угоду з Infront, щоб запропонувати трансляцію міжнародних змагань FIdération Internationale de Ski (FIS) вболівальникам у понад 50 країнах Європи. У такий спосіб Discovery Sports знову підтвердив статус «домівки зимових видів спорту».

Починаючи із сезону 2021/2022 року події Кубка світу серед чоловіків та жінок будуть доступні для перегляду на платформах Discovery, Eurosport і Discovery+ наступні п’ять років. Трансляція охоплюватиме такі змагання:
• усі перегони Кубка світу з гірськолижного спорту;
• Кубок світу зі стрибків із трампліна;
• Кубок світу з кросу;
• Кубок світу з лижного двоборства;
• чоловічі та жіночі змагання зі сноуборду й фристайлу

Пакет прав на трансляцію зимових видів спорту світового класу також містить чемпіонати світу з гірськолижного спорту й альпійських північних видів спорту 2023 року (Франція та Словенія) і 2025 року (Австрія та Норвегія), а ще чемпіонати світу зі сноуборду, фристайлу та фрискі 2023 та 2025 років (Грузія). Командний чемпіонат світу з біатлону та літній чемпіонат зі стрибків із трампліна транслюватимуться до 2025 року.
Discovery Sports надає шанувальникам спорту унікальний локалізований контент і сучасний цифровий досвід та стає першою екосистемою показу зимових видів спорту. Тепер глядачі зможуть насолоджуватися щонайменше 1000 годин найграндіозніших зимових подій.

«Eurosport завжди був домівкою зимових видів спорту, адже пропонував вболівальникам найбільший вибір подій, — зауважив Ендрю Георгіу, президент вiддiлу спорту Discovery. — Я радий, що завдяки постійним інвестиціям Discovery Sports у найактуальніші спортивні змагання та поновленому партнерству з компанією Infront ми зможемо показати глядачам більше подій, ніж будь-який інший телеканал, зокрема всі чемпіонати світу з альпійських і кросових змагань, Кубок світу з лижного двоборства, чемпіонати світу зі сноуборду, Кубок світу з фристайлу тощо. Тож ми розкриємо для аудиторії всі можливості зимових видів спорту, коли готуватимемося до Пекіну 2022 року.

Наш багатий досвід трансляції зимових змагань і локалізоване виробництво в поєднанні з величезними масштабами й охопленням європейських партнерів Discovery, зокрема Eurosport і Discovery+, є гарантією того, що ми й надалі використовуватимемо свої можливості, щоб розповідати історії світового рівня. У такий спосіб ми наближатимемо вболівальників до їхніх героїв, показуючи найзахопливіші зимові види спорту».

Discovery пропонує глядачам неймовірний досвід перегляду зимових змагань, запрошуючи найкращих місцевих експертів, використовуючи цікаву інформацію та технологію занурення нового покоління, а також наближаючи шанувальників спорту до епіцентру подій Eurosport Cube. Він був відзначений багатьма нагородами й доповнив перелік своїх трофеїв нагородою «Новий підхід до трансляції Олімпійських ігор» під час зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані 2018 року. А інвестиції Discovery в технології означають, що в період підготовки до Пекіну-2022 вболівальникам буде запропоновано ще більше інновацій.

Трансляція на Discovery Sports Олімпійських ігор у Токіо 2020 року подарувала глядачам у Європі багато незабутніх моментів і побила рекорди за кількістю аудиторії та рівнем її зацікавленості під час першої Олімпіади. Discovery транслював 1,3 млрд хвилин олімпійського контенту на своїх цифрових платформах і приніс Discovery+ і Eurosport утричі більше нових підписників, ніж під час зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані 2018 року. Протягом змагань у Пекіні 2022 року «домівка Олімпійських ігор у Європі» вперше транслюватиме всі незабутні миті зимової Олімпіади для європейської аудиторії.

Похожие пресс-релизы