pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Olkom Group надала благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів ветеранам праці Києва

Кажуть, що добрі справи люблять тишу.
Проте визнання роботи та докладених зусиль — додатковий стимул робити більше!
Напередодні Міжнародного дня боротьби з бідністю, який відзначається 17 жовтня, Olkom Group долучилась до проєкту Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу і надала благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів ветеранам праці Києва. Таким чином компанія привертає увагу до проблеми бідності як в Україні, так і у всьому світі.
Ні для кого не секрет, що ми живемо у світі сучасних технологій і високого рівня економічного розвитку. Але в той же час, кожна четверта людина на землі існує менш, ніж на 8 гривень на добу, а в Україні за межею бідності перебуває близько 19 мільйонів жителів.
У багатьох країнах світу, у тому числі і в Україні, існують організації, які активно розвивають усілякі програми, спрямовані на боротьбу з бідністю. І, найголовніше в розвитку таких програм – це підтримка. Чим більше людей об’єднується заради допомоги бідним, тим продуктивніше працює програма і тим більше нужденних людей вона відновлює.
«Ми ніколи не залишаємось байдужими до таких важливих питань, як благодійність. І розуміємо, що лише у тісній співпраці держави, бізнесу і місцевих громад ми зможемо змінити життя в Україні на краще», – зазначила Ніна Лещенко, СОО Olkom Group.
Довідка: Генеральна Асамблея ООН своєю Резолюцією від 22 грудня 1992 року оголосила 17 жовтня Міжнародним днем боротьби з бідністю та закликала всі держави присвячувати цей День пропаганді і проведенню заходів, пов’язаних з ліквідацією злиднів та бідності.

Похожие пресс-релизы