ADAMI Media Prize – Український відеопроект Дуду та Лала відібрано для онлайн-голосування

Премія ADAMI Media Prize за культурне розмаїття у Східній Європі цього року запустила нову конкурсну форму – пітчинг проектів у прямому ефірі! Режисери та продюсери з країн Східного партнерства - Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України - презентуватимуть свої проекти у стадії виробництва - фільми, відео або телепродукцію, які висвітлюють проблеми культурної різноманітності, етнічних меншин, міграції та толерантності в ЗМІ у Східній Європі.

З України для телевізійного пітчингу був відібраний онлайн-відеопроект «Дуду і Лала», який розповідає про українсько-грузинський дует музикантів. https://www.youtube.com/watch?v=rhLi8e2CEOI
Це історія творчого союзу двох талановитих людей, яка зворушує серця та несе позитивні емоції. Артисти посилають свій музичний меседж і дають приклад всьому світові, як жити в мирі, дружбі, любові та творчому взаємодоповненні.

Окрім висновків міжнародного журі з висококваліфікованих експертів, які зібралися на Кьольнському кінофестивалі в жовтні, буде також враховано онлайн-голосування глядачів, яке розпочнеться за місяць до початку телевізійного шоу. Голосування транслюватиметься на різних телеканалах та онлайн-потоках у країнах Східного партнерства та міжнародних потокових платформах 10 грудня 2021 року. На сайті ADAMI представлено вісім проектів з усіх шести країн, і ви можете віддати свої голоси за проекти через краудфандинг з 10 листопада, щоби підтримати їх реалізацію! https://donorbox.org/embed/film-project-dudu-and-lala?fbclid=IwAR2UiM0P8...

Перемагає найкращий проект – одного переможця визначить внутрішньостудійне журі, і додатково буде вручено приз глядацьких симпатій проекту, який набере найбільшу кількість голосів.

Дивіться трейлери та отримайте більше інформації про відібрані фільми та проекти у виробництві на сайті ADAMI Media Prize: www.adamimediaprize.eu
Онлайн-голосування розпочнеться на сайті 10 листопада 2021 року!