pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Хенкель» та її бренди надали гуманітарну підтримку населенню постраждалих від війни регіонів країни

У межах корпоративних гуманітарних проєктів компанія «Хенкель» в Україні та її бренди оголошують про реалізацію нового пакета заходів для надання підтримки українцям під час війни.
Бренди компанії «Хенкель» Gliss, Syoss, Schauma та Fa передали благодійним організаціям і волонтерським місіям десятки тисяч пакунків гігієнічних засобів.
22 тис. упаковок гелів для душу та 22 тис. шампунів було передано громадам і містам, що постраждали від воєнних дій і мають гостру потребу в товарах для гігієни через порушені ланцюги поставок і логістики.
«Гуманітарна допомога насамперед була спрямована на підтримку громад і регіонів, котрі значно постраждали від війни, – територіям і громадам Київської та Чернігівської областей, а також Харківської області. Допомога від компанії «Хенкель» та її брендів надійшла і до Хмельницької області, що надає прихисток біженцям із небезпечних регіонів України», — розказала Олена Єфремова-Курсік, президент «Хенкель» в Україні.
Пакет гуманітарної допомоги від компанії «Хенкель» та її брендів Gliss, Syoss, Schauma та Fa спрямовано безпосередньо територіальним громадам постраждалих регіонів і був наданий для поширення благодійним фондам і волонтерським рухам. Це:
 «Фонд миру і добра»;
 «Твоя опора»;
 Холдинг громадських ініціатив «Група впливу»;
 Благодійний фонд «Життя всупереч»;
 Благодійний фонд «СОС Штаб громадянської оборони».
Пакет програм солідарності та гуманітарних проєктів від міжнародної компанії Henkel, її брендів та українських бізнес-підрозділів для України сягнув більше ніж 5 млн євро.
У межах корпоративних гуманітарних проєктів, гуманітарних ініціатив корпоративних волонтерів «Хенкель» з України та країн ЄС, мережі міжнародних партнерів компанія «Хенкель» та її бренди продовжують надання допомоги лікарням, постраждалим від війни українцям і громадам, притулкам для біженців, волонтерським рухам, фондам і благодійним організаціям, закладам для дітей, які залишилися без батьківського піклування.
На початку війни глобальна компанія Henkel засудила напад військ Російської Федерації на Україну та підтримала заклик міжнародного співтовариства негайно вивести російські війська з території України. Згодом компанія офіційно заявила про припинення діяльності в РФ.

Похожие пресс-релизы