pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KSG Agro та компанія Makarony Polskie (Польща) уклали меморандум про співпрацю у переробці та торгівлі олією та зерновими

Агрохолдинг KSG Agro та компанія Makarony Polskie (Польща) уклали меморандум про співпрацю у сфері переробки ріпакової та соняшникової олії, зернових, а також торгівлі готовою продукцією. Про це повідомила прес-служба холдингу із посиланням на повідомлення компанії на сайті Варшавської фондової біржі.

Агрохолдинг KSG Agro та компанія Makarony Polskie (Польща) 11 липня 2022 року підписали меморандум про співпрацю у сфері торгівлі ріпаковою та соняшниковою олією, а також зерновими культурами. Передбачено також їхню переробку. Документ встановлює принципи економічного співробітництва під час торгівлі олією та зерновими, а також партнерства в інших сферах сільськогосподарського виробництва. Зокрема, компанії планують налагодити імпорт ріпакової та соняшникової олії з України, їх переробку та збут у Польщі, а також інших країнах.
«У рамках реалізації меморандуму ми з нашими польськими партнерами ведемо переговори щодо спільної переробки продукції, зокрема зернової групи, у Польщі, з подальшою реалізацією готових для кінцевого споживання продуктів як у Польщі, так і в інших країнах ЄС», - прокоментував підписання меморандуму голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. За його словами, в рамках цієї співпраці можливе створення спільного підприємства з Makarony Polskie.
Як повідомлялося раніше, KSG Agro розпочав переробку за давальницькою схемою насіння ріпаку та соняшника в Україні з метою експорту. При цьому, згідно з повідомленнями, після доопрацювання олії та фасування холдинг експортуватиме продукцію, готову для споживання, безпосередньо до ЄС.

ДОСЬЄ

Makarony Polskie SA є одним з найбільших виробників макаронних виробів, що найбільш динамічно розвиваються в Польщі. Головний офіс компанії знаходиться у Жешуві. Компанія має виробничі підприємства в Жешуві та Ченстохові. Виготовляє макаронні вироби, а також фруктові та овочеві консерви та готові страви під власними торговими марками та брендами роздрібних мереж та гіпермаркетів (у тому числі Tesco, Carrefour, Auchan). Акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі з 2007 року.

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працюють за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Похожие пресс-релизы