«Черкасиобленерго» після ракетного обстрілу на вихідних оперативно відновило живлення електроенергії на Чигиринщині

Минулого тижня внаслідок ракетного удару по одному з сіл на Черкащині було знищено свиноферму та пошкоджено високовольтну лінію ПЛ 110 кВт. Оперативна бригада ПАТ «Черкасиобленерго» вже наступного дня відновила живлення жителів села електриМинулого тижня внаслідок ракетного удару по одному з сіл Чигиринського району було знищено свиноферму та пошкоджено високовольну лінію ПЛ 110 кВт. Внаслідок цього частина жителів села залишилася без електрики.
«Оперативна бригада була готова відновити пошкодження відразу, проте дозвіл на роботи відповідними службами було надано тільки наступного ранку. І відразу, незважаючи на дощ, 12 членів ремонтної бригади усунули порив ПЛ 100 кВт. Що дозволило відновити роботу підстанції СКТП 10-0,4 кВт. І відповідно, зебезпечити живлення електрикою мешканців села - повідомив директор Чигиринської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Володимир Частов. Працівники чигиринської філії задіяли 3 одиниці техніки, в т.ч. спеціалізований оперативний автомобіль Great Wall (20 таких машин було придбано обленерго наприкінці минулого року в рамках реалізації інвестиційної програми).
За словами Голови Правління ПАТ «Черкасиобленерго Олега Самчука, колектив підприємства завжди готовий до оперативного відновлення розподілу електроенергії. «Незважаючи на те, що в Черкаській області, дякуючи ЗСУ та обласній військовій адміністрації досить спокійно, наші оперативні бригади в разі пошкоджень внаслідок обстрілів - завжди напоготові, а філії повністю забезпечені необхідними матеріалами, обладнанням, технікою», - акцентував Самчук.