pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує співпрацю з НУБіП з дуального навчання

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує реалізацію Програми з дуального навчання студентів Національного Університету біоресурсів і природокористування України та підвищення кваліфікації співробітників товариства в Навчально-науковому Інституті Енергетики, автоматизації та енергозбереження даного ВНЗ. Про це минулого тижня заявив Голова Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук під час Форуму «SEВ-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження України.

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує реалізацію Програми з дуального навчання студентів Національного Університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП),- повідомив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук під час Форуму «SEВ-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження України, що пройшов минулого тижня у НУБіП. За словами очільника підприємства, згідно з укладеною з ВНЗ угодою до початку російської агресії студенти передостанніх курсів НУБіП проходили оплачувану виробничу практику на посадах електромонтерів розподільчих мереж. Частина з них навчалася робітничій професії в Навчальному центрі підприємства з отриманням свідоцтва з електробезпеки. На завершальному етапі навчання –практика за напрямами спеціалізації ( у службі розподільчих мереж, електропідстанціях, підрозділах релейному захисту та автоматики, філіях товариства).
На сьогодні, в умовах воєного часу дуальний формат навчання продовжено шляхом проведення вебінарів, он-лайн зайнять студентів з фахівцями-практиками, очільниками підрозділів підприємства. Це дає можливість студентам майже наживо ознайомитися з технологічними і виробничими процесами.
Продовжується наразі і проект підвищення кваліфікації спеціалістів товариства в Навчально-науковому Інституті Енергетики, автоматизації та енергозбереження, що входить до складу НУБіП - цього року більше 20 спеціалістів товариства взяли участь у даному проекті.
За словами Олега Самчука, співпраця з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, вищими навчальними та професійно технічними закладами регіону – один з пріоритетів ПАТ «Черкасиобленерго». «Це дозволяє нам забезпечувати високу якість професійної підготовки спеціалістів шляхом об’єднання інтелектуального потенціалу, матеріальних, фінансових та корпоративних ресурсів», резюмував Олег Самчук.
Так, на сьогодні у компанії працює більше 100 випускників Національного університету біоресурсів і природокористування України і кожен з них зарекомендував себе як професійний та кваліфікований спеціаліст, здатний виконувати усі завдання, покладені на нього. Серед них 34 працівника, які нині займають керівні посади, що складає майже половину управлінського складу Товариства. Це і директори філій та структурних підрозділів, заступники директорів та начальники служб та відділів. Усі вони змогли показати не лише фахові знання, а й організаторські здібності, та пройшли кар’єрною сходинкою починаючи від спеціаліста до співробітника керівної ланки.

Похожие пресс-релизы