pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

United for Ukraine (UFU) збільшує зусилля для забезпечення людей, що залишають Україну, безкоштовним тимчасовим житлом в Європі

На цей час завдяки співпраці UFU та Airbnb.org більш як сім тисяч осіб, які покинули Україну, отримали тимчасове житло в країнах Європи.

У результаті російського вторгнення в Україну по всій Європі зареєстровано понад 6,2 мільйона біженців, тому потреба в житлі залишається гострою.

«За останні місяці Україна змусила об’єднатися увесь світ. Українці здивували та надихнули інші народи своєю хоробрістю і стійкістю у захисті майбутнього своєї країни, європейського континенту та планети. Водночас мільйони людей стали жертвами найбільшої кризи біженців з часів Другої світової війни. Таким людям потрібна підтримка, координування і, найголовніше, безпечний дах над головою», — заявляє Ніна Левчук, співзасновниця платформи United for Ukraine.

Платформу підтримали багато людей та організацій, зокрема IRC, Google.org і Airbnb.org, які допомагають біженцям, коли ті долають цей складний період та шукають безпечне місце.

«Компанія Airbnb.org вдячна за безперервну приголомшливу щедрість власників житла на Airbnb і людей по всьому світу, які підтримали цю ініціативу: вони відкрили двері своїх помешкань або пожертвували кошти для Airbnb.org. Завдяки цьому безкоштовне тимчасове житло отримало до 100 000 біженців з України. Ми вдячні United for Ukraine за допомогу у пошуках нужденних людей та їх координуванні через Airbnb.org», — заявила Кетрін Ву, керівниця Airbnb.org.

UFU — це платформа, яка надає консолідовані, швидкі та ефективні рішення в різних країнах для тих, хто постраждав від російської агресії та був змушений покинути домівку. Це швидкий і раціональний спосіб для українських біженців знайти прихисток в 45 європейських країнах.

«Ми дізналися про платформу UFU з соціальних мереж. Нам терміново було потрібно помешкання в Торрев'єха, де я знайшла роботу, але ми нікого не знали в місті, а орендувати квартиру не було можливості. Організація UFU відразу ж запропонувала нам три варіанти тимчасового житла на вибір. Ми зупинилися на затишній квартирі за 2 хвилини пішки від моєї нової роботи», — ділиться Віра Вовчук, вчителька з України, яка виїхала до Іспанії на тимчасове проживання.

UFU та Airbnb.org вже надали безкоштовне тимчасове житло для понад 7000 біженців з України.

Українці, яким потрібне тимчасове житло терміном до одного місяця, можуть заповнити форму на вебсайті UFU й оператори кол-центру допоможуть знайти помешкання.

United for Ukraine (UfU): https://www.unitedforukraine.org/locale-select?target=%2F
Airbnb.org: https://www.unitedforukraine.org/locale-select?target=%2F

Похожие пресс-релизы