pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KSG Agro підвищує рівень інформування стейкхолдерів через новий сайт

KSG Agro запустив новий офіційний сайт з метою покращення інформування громадськості та інвесторів про роботу холдингу. Зважаючи на війну, стейкхолдери мають отримувати більше актуальної інформації про діяльність компанії, - вважають в агрохолдингу. Про це повідомила пресслужба компанії.

KSG Agro запустив нове офіційне веб-представництво https://ksgagro.com/ агрохолдингу, яке стало більш зручним, змістовним та ефективним каналом комунікації для інвесторів, клієнтів, партнерів та інших цільових аудиторій.

В новій версії сайту використані сучасні тренди на простоту, візуальну наочність та юзабіліті. Доступ до більшості важливої інформації здійснюється в один-два кліки. Просте та зрозуміле меню істотно економить час користувачів на пошук потрібної інформації.

«Перш за все, на нашу думку, зважаючи на війну в Україні, стейкхолдери мають отримувати більше актуальної інформації про діяльність компанії. Тому при розробці нової версії сайту ми, як публічна компанія, робили ставку в першу чергу на наших приватних інвесторів, - розповідає голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов. - Для нас дуже важливими є принципи прозорості та максимального висвітлення нашої діяльності. Завдяки новому сайту, його користувачі можуть в режимі онлайн відслідковувати курс акцій холдингу та динаміку основних фінансових показників. Крім того, як соціально відповідальний бізнес, ми додали новий блок «Соціальна відповідальність», де знаходиться інформація про проєкти нашого Благодійного фонду «Майбутнє», який наразі активно допомагає ЗСУ, територіальній обороні, військовим та медичним закладам».

Інформація на новому сайті тематично сегментована за двома основними блоками, які відповідають стратегічно важливим напрямкам розвитку холдингу - «Свинарство» та «Рослинництво». А доданий розділ «Відео» дозволяє безпосередньо на сайті знайомитися з роликами про діяльність компанії.
Важливим завданням під час розробки нового сайту було максимально скоротити шлях користувачів, відповідно до їхньої мети. Той самий підхід застосований і до контенту на сайті – він простий, лаконічний, конкретний, а отже зрозумілий клієнтам та інвесторам.

Сайт розроблений з урахуванням сучасних технологічних рішень, відповідно до міжнародних стандартів офіційних веб-представництв компаній-лідерів світового ринку.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Похожие пресс-релизы