АТ «Миколаївобленерго» напередодні вихідних відновило світло в 36 населених пунктах регіону

Ремонті бригади АТ «Миколаївобленерго» в п’ятницю, 28 жовтня, відновили живлення електроенергії в 36 населених пунктах області. Про це з посиланням на очільника підприємства повідомляє пресслужба компанії.

Зранку п’ятниці, 28 жовтня, без електропостачання залишилися 36 населених пунктів у двох районах області. Бригади АТ «Миколаївобленерго» оперативно приступили до ліквідації аварійних ситуацій в мережах. «Впродовж дня монтери оперативних бригад заживили майже всіх знеструмлених споживачів – 14 тисяч абонентів, - повідомив в.о. генерального директора Вадим Данилків.
За його словами причиною знеструмлення стала аварія в елекромережі, наслідки якої й усунули фахівці. Причиною аварії стали постійні пошкодження електромереж регіону внаслідок ракетних обстрілів Миколаєва та області. Як неоднодразово повідомлялося раніше, миколаївські енергетики завжди оперативно ліквідовують наслідки пошкоджень, проте для повноцінного відновлення стабільного розподілу електроенергії потребують матеріали та обладнання – автоматичні вимикачі, проводи, трансформаторну оливу.
Нагадаємо, в ночі 28 жовтня російські війська завдали по Миколаєву ракетного удару з комплексів С-300. Як повідомляв голова військової адміністрації Миколаївської області. Внаслідок ракетного удару зруйновано триповерхову адміністративну будівлю управління Держпраці та пошкоджено поруч розташоване багатоповерхове новобудування. Також пошкодження отримала хлібопекарня».