pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KSG Agro за 10 міс. 2022 р. збільшив виручку від реалізації свиней на понад 34%

Агрохолдинг KSG Agro за 10 міс. 2022 р. збільшив виручку від реалізації свиней на понад 34% у порівнянні з аналогічним періодом 2021 р. Про це повідомила пресслужба компанії.

Агрохолдинг KSG Agro за 10 міс. 2022 р. збільшив виручку від реалізації свиней на 34,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, якщо за результатами 10 місяців 2021 р. вона склала 291 млн. 552 тис. грн., то за цей же період 2022 р. - 391 млн. 003 тис. грн.

«Зростанню виручки від реалізації свинарської продукції - як живих свиней, так і напівтуш, сприяло збільшення продажів поросят, завдяки омолодженню свиного поголів‘я та висока якість свиней канадської генетики Genesus», - коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Нагадаємо, що KSG Agro оновив поголів‘я свиней 60 чистопородними свиноматками та 10 кнурами канадської генетики Genesus. Вони були доставлені на свинокомплекс, що входить до складу агрохолдингу, на початку листопада нинішнього року.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Похожие пресс-релизы