pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KSG Agro забезпечив безперебійну роботу свинокомплексу під час блекауту

Свинокомплекс KSG Agro повністю забезпечений електроживленням на час можливого блекауту. Зокрема на свинокомплексі встановлені мобільні генеруючі комплекси загальною потужністю 1 мВт. Про це під час онлайн-конференції з журналістами України та Польщі, а також акціонерами компанії повідомив голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Господарства, що входять до складу KSG Agro, та свинокомплекс повністю забезпечені для стабільної роботи в період блекауту. Так, для енергонезалежності свинокомплексу було придбано шість дизельних генераторів, міні-електростанцію та дизельний нагрівач повітря загальною потужністю 1 мВт на загальну суму біля 5 млн. грн.

«Наша безперебійна робота у складний воєнний час стала можливою, завдяки чіткому плану енерго- та ресурсонезалежності. Ставки у нашому бізнесі високі, адже маємо справу з тваринами – свинями та поросятками, а вони потребують спеціальних умов дотримання, зокрема, температурного режиму, - розповідає голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. - Ще 8 років тому ми повністю відмовилися від природного газу – опалення здійснюємо твердопаливними котлами, які працюють на пелетах власного виробництва. Цього року ми облаштували автономне електроживлення, яке дозволяє свинокомплексу працювати навіть за повної відсутності електроенергії протягом місяця. Подбали також про забезпечення електроенергією критичної інфраструктури селища, де знаходяться наші тваринницькі потужності. Мова йде, скажімо, про забезпечення альтернативного енергопостачання водогону. Для його електроживлення ми встановили потужний дизель-генератор на насосну станцію, який дозволяє навіть під час відключень бути з водою всім мешканцям селища, серед яких багато наших працівників».
Крім забезпечення безперебійного енергопостачання, KSG Agro сформував 10-ти денний запас води та піврічний запас сировини та преміксів для роботи комбікормового заводу.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Похожие пресс-релизы