pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Mmd Ukraine радо відгукнулася на запрошення ЄБА провести семінар для PR менеджерів

Mmd Ukraine поділилася досвідом організації комплексних заходів з залученням державних органів влади зі своїми колегами в галузі маркетингу та зв’язків з громадськістю.

У приміщенні Європейської Бізнес Асоціації пройшов семінар на тему Event Management. Доповідачем семінару виступила Елізабет Росс, що очолює український офіс Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations. Елізабет у своїй доповіді описала основні етапи підготовчого періоду заходу, звернула увагу слухачів на необхідність детального планування та відповідальність команди, що реалізує проект.

«Окрім креативної ідеї заходу будьте уважні до того, аби він відповідав поставленим цілям та витрачений на його реалізацію кошторис виправдовував отримані результати» - зауважила Елізабет.

В ході дискусії учасники семінару жваво обсудили ризики, які постають перед організаторами заходів. Що потрібно зробити, аби уникнути «порожніх стільців» на круглому столі, як отримати максимум виходів у ЗМІ при організації прес-конференції, як правильно вибрати день для проведення заходу – на ці та інші питання учасники отримали вичерпні відповіді від спікера.

Mmd Ukraine і надалі докладатиме зусиль для розвитку PR галузі в Україні та буде ділитися своїм міжнародним досвідом з колегами.

Похожие пресс-релизы