Діамантбанк представив принципово нові банківські продукти

Крім класичних банківських послуг для корпоративних та індивідуальних клієнтів, “Діамантбанк” (www.diamantbank.ua) пропонує нові продукти для мешканців Полтави та області: беззаставний нецільовий кредит “Максимум” сумою до 70 000 гривень, іпотечну програму з відсотковою ставкою від 10,9% річних й унікальну схему лізингу для корпоративних клієнтів.

Про це під час проведення прес-конференції з нагоди відкриття Полтавської дирекції Діамантбанку повідомила керуюча дирекції Наталія Гаврусь.

Незважаючи на високу конкуренцію – вже нині в Полтаві працюють більше 60 банків – “Діамантбанк” планує посісти гідне місце в банківській системі Полтавщини, завойовуючи довіру клієнтів своєю надійністю, порядністю та високим рівнем сервісу.

“Діамантбанк” запросив усіх охочих до активної співпраці, запевнивши, що сфера послуг Банку постійно розширюватиметься, а умови співпраці будуть вигідними і завжди враховуватимуть пропозиції клієнтів.

Довідка

АБ «Діамант» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Регіональна мережа Банку налічує 47 філій та відділень у 12 містах України, в яких працюють понад 600 співробітників.
«Діамантбанк» має ліцензію та дозволи НБУ на проведення банківських операцій, зокрема – на здійснення операцій з банківськими металами на валютному ринку України, депозитарну діяльність зберігача цінних паперів та діяльність з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів.
Статутний капітал «Діамантбанку» становить 100 млн. грн. Активи фінустанови на 1 січня 2008 року склали 1 242 836 тис. грн., регулятивний капітал – 164 550 тис. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 786 827 тис. грн.
2007 рік Банк закінчив з чистим прибутком 12 137 тис. грн.

Телефон: +380 (44) 490-83-83
Адреса: м. Київ, Контрактова пл., 10-А
Web-сайт: http://www.diamantbank.ua
Ліцензія НБУ № 125 від 03.12.2001 р.