pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк представив принципово нові банківські продукти

Діамантбанк представив принципово нові банківські продукти

Крім класичних банківських послуг для корпоративних та індивідуальних клієнтів, “Діамантбанк” (www.diamantbank.ua) пропонує нові продукти для мешканців Полтави та області: беззаставний нецільовий кредит “Максимум” сумою до 70 000 гривень, іпотечну програму з відсотковою ставкою від 10,9% річних й унікальну схему лізингу для корпоративних клієнтів.

Про це під час проведення прес-конференції з нагоди відкриття Полтавської дирекції Діамантбанку повідомила керуюча дирекції Наталія Гаврусь.

Незважаючи на високу конкуренцію – вже нині в Полтаві працюють більше 60 банків – “Діамантбанк” планує посісти гідне місце в банківській системі Полтавщини, завойовуючи довіру клієнтів своєю надійністю, порядністю та високим рівнем сервісу.

“Діамантбанк” запросив усіх охочих до активної співпраці, запевнивши, що сфера послуг Банку постійно розширюватиметься, а умови співпраці будуть вигідними і завжди враховуватимуть пропозиції клієнтів.

Довідка

АБ «Діамант» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Регіональна мережа Банку налічує 47 філій та відділень у 12 містах України, в яких працюють понад 600 співробітників.
«Діамантбанк» має ліцензію та дозволи НБУ на проведення банківських операцій, зокрема – на здійснення операцій з банківськими металами на валютному ринку України, депозитарну діяльність зберігача цінних паперів та діяльність з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів.
Статутний капітал «Діамантбанку» становить 100 млн. грн. Активи фінустанови на 1 січня 2008 року склали 1 242 836 тис. грн., регулятивний капітал – 164 550 тис. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 786 827 тис. грн.
2007 рік Банк закінчив з чистим прибутком 12 137 тис. грн.

Телефон: +380 (44) 490-83-83
E-mail: [email protected]
Адреса: м. Київ, Контрактова пл., 10-А
Web-сайт: http://www.diamantbank.ua
Ліцензія НБУ № 125 від 03.12.2001 р.

Похожие пресс-релизы